Secondary Adv

Marvol

Adresa:Rruga Andon Zako Cajupi, prane Conad, Tirana  e Re, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Mavrol shpk operon ne tregun Shqiptare prej disa vitesh dhe ofron nje game komplete per arredimin e shtepise si dhe ambiente te tjera publike. Respekton kerkesat e nje klientele qe preferon kualitetin, funksionalietin dhe elegancen e arredimit bashkohor si dhe teknik duke ju ofruar zgjidhje te mundshme me shumllojshmerine e produkteve qe kompania disponon. Ne ambientet e kompanise Marvol shpk ju do te gjeni disa prej materialeve qe kompania i ofron dhe sherbim nga nje personel i kualifikuar.