Secondary Adv

Siame

Adresa: Peze Helmes, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

SIAME sh.p.k është e pajisur si nga ana e bazës materiale ashtu edhe nga ana e përgatitjes profesionale të personelit për të realizuar punime dhe komplekse që përfshihen në shërbimet e ofruara. Ne jemi në gjendje të organizojmë dhe të implementojmë projekte të tipeve të ndryshëm me celësa ne dorë, që nga studimi e projek-ideja, projekti i zbatimit, furnizimi i materialeve, realizimin e punimeve, supervizionin e tyre dhe vënien në punë të të gjithë elementeve të projektit dhe mirëmbajtjen e tyre.

 

Studio Projektimi  SIAME sh.p.k. në ambientet e saj ka të instaluara një rrjet të fuqishëm kompjuterash të prodhimeve më të fundit, të pajisur me të gjitha softwarë-t e nevojshëm për të realizuar të gjtha llojet e projekteve të impianteve. Stafi teknik i saj është i aftë të kryejë projekte dhe të drejtojë punimet për instalimin e pajisjeve në fushat që mbulon Studio SIAME.

Çfarë ofron

Në kushtet kur vlera e një ndërmarjeje qëndron në fleksibilitetin dhe aftësinë e vet, për tu përshtatur në kushte të ndryshme pune dhe kërkesës për të zvogëluar sa më shumë koston e mirëmbajtjes dhe administrimit të impianteve, shoqëria jonë paraqet propozimin e saj për një projektim të unifikuar, si metodologji pune dhe kusht për të garantuar shfrytëzimin në maksimum të burimeve të mundshme ndërmjet tipologjive të ndryshme të impianteve, duke përdorur zhvillimet më të reja dhe duke siguruar njëkohesisht raportin më korrekt ndërmjet kostos dhe cilësisë.

 

Një fushë tjeter në të cilën zhvillon aktivitet firma SIAME janë kontratat e furnizimit me materiale të ndryshme elektrike. Që nga fillimi i aktivitetit të saj e deri më sot firma SIAME ka fituar tendera të ndrysheme bashkinë e TIRANES, e disa të tjera në rrethe për "Ndricimin Rrugor të Qytetit"

Shërbime

Impiante ndricimi rrugore
Impiante ndricimi rrugore
Impiant rregullator telefonik
Impiant rregullator telefonik
Impiante alarmi
Impiante alarmi
Telekamera me qark te mbyllur
Telekamera me qark te mbyllur
Shitje grosisteve te materialeve elektrike per te gjithe komunitetin
Shitje grosisteve te materialeve elektrike per te gjithe komunitetin
Projektim dhe realizim te impianteve te sigurise dhe kontrollit
Projektim dhe realizim te impianteve te sigurise dhe kontrollit
Projektim dhe realizim te impianteve per shpendarjen e te dhenave
Projektim dhe realizim te impianteve per shpendarjen e te dhenave
Projektim dhe realizim te impianteve elektrike civile, industriale, dhe automatizimit industria
Projektim dhe realizim te impianteve elektrike civile, industriale, dhe automatizimit industria
Projektim dhe kabllim te kuadrove elektrik te tensionit te ulet per komandim dhe kontrollim
Projektim dhe kabllim te kuadrove elektrik te tensionit te ulet per komandim dhe kontrollim
Mirembajtje te impianteve elektrike
Mirembajtje te impianteve elektrike
Impiante zbulues tymi
Impiante zbulues tymi
Impiante video dhe video konference
Impiante video dhe video konference
Impiante telefonike dhe transmetim te dhenash
Impiante telefonike dhe transmetim te dhenash
Materiale elektrike Gewiss
Materiale elektrike Gewiss
Instalime elektrike te pergjithshme
Instalime elektrike te pergjithshme

Katalogu

Katalog Siame

Historiku

Kjo eshte nje histori rreth nje shekull e gjate. Nje tradite si ajo e Kompanise Bellentani ne sektorin e materialeve elektrike, qe eshte e afirmuar ne rrjedhen e viteve e deri ne ditet e sotme, ku perfaqeson nje realitet ne panoramen Europiane te tregetimit te materialeve. Nga viti 1911, data e krijimit te shoqerise dhe gjate ketyre 100 viteve te nje pune intensive, shoqeria e shperndarjes me shumice te materialeve elektrike, Bellentani ka plotesuar ne menyre konstante strukturat e veta organizative, logjistike dhe tregetare, duke favorizuar nje zhvillim te vazhdueshem te tyre dhe duke plotesuar maksimalisht kerkesat e klienteve te vet. Gjate aktivitetit trajton mesatarisht 85.000 artikuj materiale elektrike, duke perdorur 160 furnitore kryesore europiane me prodhime te nje cilesie shume te larte. Stili dhe imazhi operativ i karakterit menaxhues qe firma ka ditur te krijoje, ka lejuar hapjen e shume filialeve ne territorin e Emilia-s ne Itali. Bellentani s.r.l. ben pjese ne grupin ELEX Italia qe ka nje xhiro vjetore mbi 1.4 miliard euro ne vit. Eksperienca dhe shpirti sipermarres i fituar gjate viteve te punes ne sektorin elektrik, kane bere qe firma Bellentani dhe Studio Tecnico Ambra te vendosin te themelojne SIAME, Shoqeri Italo-Shqiptare per tregetimin, projektimin, realizimin dhe asistencen ne fushen elektrike. Siame shpk eshte e pajisur me materialet me te reja dhe cilesore qe ofron tregu, por mbi te gjitha mbeshtetet ne eskperiencen shume-vjecare gjithmone te azhornuar te anetareve qe e kane krijuar. Sektoret me te rendesishem te aktivitetit jane: impiantet ne godinat civile, industriale, spitalet, hotelet dhe zyrat si fusha e ndricmit te ambienteve publike. Studio Tecnico Ambra s.r.l. ka filluar aktivitetin ne fushen e impianteve elektrike ne 1964, si ne sektorin e ndertimeve te reja edhe ne fushen e mirembajtjes. Fakt qe ka lejuar qe struktura dhe personeli te fitojne nje eksperience te gjere teknike dhe ne fushen e organizimit te punimeve. Ky fakt ben qe firma Siame shpk te kryeje projektet, sherbimet dhe punime me cilesi te garantuar dhe elemente sigurie sipas normave dhe standarteve te Komunitetit Europian. Ne saj te një game të gjerë të zgjidhjeve te reja, Siame eshte në gjendje t`u ofrojë klienteve lloje të ndryshme të produktit gardian ( me celsa ne dore). Tipar prioritet i kompanisë tonë eshte ti ofrojme klienteve zgjidhjen me te mire, me nevojat qe klienti ka, duke vlersuar raportin cilesi - cmim ne sherbimin e ofruar. Nje sherbim cilesor eshte objektivi yne, kapaciteti teknik dhe kualifikimi i fuqisë punetore eshte menyra per te arritur qellimin.

Punë të kryera

ABA Business Center
ABA Business Center
Veneto Banka
Veneto Banka
Trony
Trony
Toptani Shopping Center
Toptani Shopping Center
Supermarket KMY
Supermarket KMY
Supermarket Conad
Supermarket Conad
Ring Center
Ring Center
Rafaelo 2002
Rafaelo 2002
QTO
QTO
Lumi i Lanes
Lumi i Lanes
Hotel Xheko Imperial
Hotel Xheko Imperial
German Hospital
German Hospital
G.I.G
G.I.G
Everest, TEG
Everest, TEG
Eurocol Business Center
Eurocol Business Center
ETC
ETC
Erda
Erda
Drymades Inn Resort
Drymades Inn Resort
Colacem Albania
Colacem Albania
Casa Italia
Casa Italia
Billa
Billa
Beauty and The City
Beauty and The City
Alkos
Alkos
Akse rrugore
Akse rrugore

Partnere