Secondary Adv

Teoren

 

Përshkrimi

Teoren; Your Home
Art, Cilësi, Dizajn, Jetëgjatësi

Teoren në vitin 2005 nis aktivitetin e import – eksportit në materiale Elektrike, Hidrosanitare ,Hidraulike  , sisteme Ngrohje – Ftohje dhe Ndriçuesve, duke bashkëpunuar me markat më prestigjoze europiane. Tregu shqiptar gjeti menjëherë tek Teoren vendtakimin për produktet cilësore dhe të çertifikuara sipas standarteve ndërkombëtare me çmimet më të arsyeshme.


Teoren  prej një dekade  përzgjedh dhe tregton më të mirën duke bashkepunuar me, cilësin dhe elegancën Franceze, novacionin Gjerman dhe Austriak, stilin e veçantë Italian, përsosmërinë Zviceriane dhe krijimtarinë Spanjolle , të gjitha me çmimet më konkuruese tek Teoren .Në Teoren gjeni përvojën e fituar dhe të përçuar nga brezi në brez, duke qenë gjithmonë të informuar mbi prurjet e reja në treg.Në Teoren gjeni një staf të mirë trajnuar, që përkushtohet për t'ju këshilluar mbi zgjedhjen më të mirë. Për të qenë sa më prane çdo personi, Teoren mbështetet në 4 ekspozita kryesore midis Durrësit dhe Tiranës si dhe 17 pika Eglo në të gjith Shqiperine dhe në një rrjet të konsoliduar distribucioni me mbi 1.500 partnere në të gjithë vendin.

Çfarë ofron

• Ndriçues
Cilësia më domethënese e një shtëpie është drita. Teoren sjell eksluzivisht për publikun shqiptar markën me famë botërore Eglo. Larmia e ndriçuesve te jashtem dhe te brëndëshem te stileve Eglo, përcjell në çdo rreze drite atmosferë të veçantë, emocionon dhe përçon identitetin tuaj tek miqtë nëpërmjet dizajnit, klasik, modern, minimalist apo vitage. Jepini ndricimin që meriton shtepia juaj , duke zgjedhur tek ne, cdo gje, sipas stilit tuaj të veçantë.

 

• Elektrike
Prej vitesh Teoren, udhëheq tregun shqiptar duke e furnizuar me materiale elektrike me shumicë dhe pakicë. Ndër vite ka ditur të përzgjedhë markat më të mira, duke garantuar në të njëjtën kohë, një shumllojshmëri produktesh. Produktet Teoren, i gjeni në të gjithë Shqipërinë me garanci shumëvjeçare, bashkë me asistencën teknike të specializuar për çdo produkt. Teoren - Elektrike, “Një herë e mire” .

 

• Hidraulike
Teoren ju ofron një gamë të gjërë produktesh hidraulike. Cilësore, moderne, estetike dhe mbi të gjitha jetëgjatë. Që nga sistemet e domosdoshme të ujit të pijshëm, sistemet e shkarkimit dhe sistemet e ngrohjes. Markat prestigjoze me dizajn modern dhe novatore si Kudi, , RBM, Chaffoteaux, Arco, Wilo, Sobime,Atuza, mundësojnë cilësinë e lartë me cmimin më të arsyeshëm. Teoren është pranë jush që nga këshillimi për produktin më të përshtatshëm e deri tek instalimi në ambjentet tuaja. Në Teoren gjeni shtëpinë tuaj.

 

• Hidrosanitare
Teoren e di më së miri rëndësinë e komfortit dhe dizajnit. Ekipi i specializuar i Teoren, përditësohet periodikisht me risitë si estetike, ashtu edhe teknike. Përzgjedhin me kujdes të veçantë, për t'i sjellë tregut një gamë të gjerë dhe cilësore nga partnerë lider në sektorin e hidrosanitareve. Dizajni italian i porcelanit Esedra dhe mobiljeve Iotti  ndërthuren natyrshëm me teknologjinë gjermane të mishelatorëve Kludi. Dizajni unik që do të reflektojë stilin tuaj, do ta gjeni vetëm tek Teoren. Dizainin novator që do të reflektojë stilin tuaj, do ta gjeni vetëm tek Teoren.

 

• Sisteme Ngrohje - Ftohje
Teoren ju gjendet pranë në të ftohtë e në të nxehtë. Ju ofron ekselencën e sistemeve të ngrohjes dhe të freskimit Chaffoteaux, jo vetëm me çmimin më të mirë, por bën të mundur që të kurseni edhe pasi të keni blerë..

Katalogu

Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren
Katalog Teoren

Historiku

Teoren shpk  është konsoliduar si kompani në 5 janar të vitit 2005 .Ku ka nisur aktivitetin e saj në import-eksport, dhe sot është nje ndër kompanitë me emër të mirë në fushën e veprimtarive ku operon, si: Ndricues; Hidrosanitare, Elektrike, Hidraulike dhe sitemet qëndrore te  Ngrohje – Ftohje dhe me mbi 80 punonjës. Si një kompani solide, dinamike dhe inovative Teoren ofron një raport gjithmone të drejtë cilesi – çmim nëpermjet produkteve të çertifikuar sipas standarteve ndërkombetare. Magazina qendrore e hapur në vitin 2005 dhe administrata ndodhen në Aut  Dr-Tr, km 15, Borakë.Për të qënë më pranë klienteve, në vitin 2012 hapet ekspozita e ndriçimit Eglo me një sipërfaqe 800 m2 në Aut Tr-Dr,km7, Godina Henry, kati dytë (prane QTU-së).


Në vitin 2016 Teoren çel ekspoziten Teoren – Eglo, me një sipërfaqe 1000 m2  në Rrugen e Kavajes, kompleksi Park Construction( ish parku i autobuseve) .
Në vitin 2017 Teoren çel ekspoziten e 4-të në Durrës  me një sipërfaqe 150 m2 Lagjia 4, Rruga Enver Zazani, Durrës. ( Tek Valuta ,Perballe bustit te Azem Hajdarit).Teoren mbulon 100 % te territorit Shqiptar,  me një rrjet distribucioni  të zhvilluar ndër vite i cili arrin ti përgjigjet në kohë reale nevojave dhe kërkesave të partnereve tanë të cilet janë mbi 1.500 në të gjithe Shqiperine.

Video

Showroom

TEOREN QËNDROR
 
Në km 15, në Autostradën Dr - Tr (Borakë), do të gjeni magazinën qëndrore të Teoren. Në të njëjtën godinë kati 2-të , gjithmonë në dispozicionin tuaj për t’ju lehtësuar të gjitha proceset që nga këshilllimi, blerja dhe pas blerjes, do të gjeni administratën qëndrore. Na vizitoni ose na kontaktoni në:
 
Adresa: Autostrada Durres - Tirane, km 15, SH2
Informacioni: +355 67 40 15 440
Dep. Elektrikeve: +355 67 20 70 650
Dep. Hidraulikeve: +355 67 20 70 650
Dep. Hidrosanitareve: +355 67 20 09 972
Dep. Ndriçimit: +355 67 60 40 714 

TEOREN & EGLO – TIRANË
 
Një showroom i rafinuar dedikuar ndriçimit të markës prestigjoze austriake 'Eglo’, hidrosanitareve, sistemeve hidraulike, të ngrohjes dhe freskimit. Showroom-i në rrugën e Kavajës është një oaz i ndriçimit, orendive moderne, elegante dhe cilësore. Në këtë ambjent shik, do të gjeni nuancat plot ngjyra të dritës, elegancën dhe cilësinë e markave lider, gati për të marrë dimensionin e shtëpisë tuaj.
 
Adresa: Rruga e Kavajes, kompleksi Park Construction( ish parku i autobuseve)
Informacioni: +355 67 60 40 805
Dep. Hidraulikeve: +355 67 60 62 450
Dep. Hidrosanitareve: +355 67 60 40 715
Dep. Ndriçimit: +355 67 60 40 805


 

EGLO AUTOSTRADË
 
Që nga viti 2012, Teoren, vjen më pranë klientelës duke hapur në vitin, në autostradën Tr-Dr, km7, ekspozitën e ndriçimit Eglo në 'Godina Henry'. Larmia e ndriçuesve dhe stileve Eglo, e cila përcjell në çdo rreze drite atmosferë të veçantë, emocionon dhe përçon identitetin tuaj tek miqtë nëpërmjet dizajnit, klasik, modern, minimalist apo retrò. Mësoni si do mund ta ndriçoni shtëpinë tuaj.
 
Adresa: Atostrada Tiranë – Durrës Km 7 Godina Henry ( Paranë QTU-së)
Informacioni: +355 67 20 42 935
Dep. Ndriçimit: +355 67 20 42 935
 
 
TEOREN  DURRËS

Një showroom i rafinuar dedikuar ndriçimit të markës prestigjoze austriake 'Eglo’,ku çdo produkt ka 2 deri ne 5 vite garanci. Në këtë ambjent shik, do të gjeni nuancat plot ngjyra të dritës, elegancën dhe cilësinë e markës lider ne bote Eglo, gati për të marrë dimensionin e shtëpisë tuaj.
 
 
Adresa: Lagja 4, Rruga Enver Zazani (tek valuta prballe bustit te Azem Hajdarit )
Informacioni: +355 67 40 15 441
Dep. Ndriçimit: +355 67 40 15 441

Partnere