Secondary Adv

Geo Consulting

Adresa:Rruga Reshit Çollaku, Pall 23/1, Shk 1, Apt 3, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Geo Consulting ka rreth 7 vjet që investon në platformën Meta-GIS e cila automatizon realizimin e programeve sipas kërkesave specifike të përdoruesve në fushën e GIS. Platforma është e pavarur nga liçensimi nga palët e treta dhe është e bazuar në standarte të hapura. Bazuar në Meta-GIS, Geo Consulting ka realizuar përpunimin e një game të gjere të materialeve baze hartografike për të gjithë territorin e Shqipërisë. Consulting është e afte sot të prodhoje në një kohe shume të shkurtër dhe me çmime të leverdisshme për klientin, programe në të gjitha fushat ku GIS mund të aplikohet.