Secondary Adv

Dajti Construction

Dajti Construction Shfaq kontaktet

Adresa: Rruga e Kavajes, Ish Misto Mame, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise
Përshkrimi

Dajti Construction operon në treg si lider në arredimin e dyqaneve,marketeve dhe magazinave tuaja. Rafte Italiane të cilësisë së lartë së bashku me produkte të tjera për të arreduar cdo hapsirë të Dyqanit , Magazinës , Boutique , arkives tuaj. Importon dhe eksporton tregti me shumicë dhe pakice të konstruksioneve metalike.  Dajti Construxion bën studime si dhe projektime të kryera në programe tre dimensionale dhe në AutoCad për ti ofruar klientëve një pamje sa më të përafërt me projektin e zbatuar. Bashkëpunon me kompanitë me te mira italiane me produkte të certifikuara sipas standarteve europiane.

Çfarë ofron

Dajti Construction  ju ofron shërbim të kompletuar duke konceptuar arredimin e dyqaneve,marketeve dhe magazinave tuaja që në fillim si një vepër arti. Projektimi edhe dizajnimi me progarme kompjuterike,larmia e produkteve ju ofrohen klientëve të cilët zgjedhin sipas preferencave të tyre produktet. Kompania ju shërben në cdo hap deri në përfundimin total të arredimit si edhe asistencë të mëtejshme në cdo kohë. Konceptim, Projektim, Zhgjedhje të artikujve, materialeve, aksesorë nga më të larmishmit; Ofron gjithashtu edhe transportin dhe montimin e pajisjeve sipas regullave teknike duke qënë gjithmonë pranë jush.

Shërbime

Arredim dyqani
Arredim dyqani
Frigorifere marketi
Frigorifere marketi
Manekina per butike
Manekina per butike
Paisje Butiku
Paisje Butiku
Paisje, banak supermarketi
Paisje, banak supermarketi
Rafte per pesha te renda
Rafte per pesha te renda
Rafte arshive
Rafte arshive
Rafte për pesha të lehta
Rafte për pesha të lehta
Rafte për portapaleta
Rafte për portapaleta
Tavolina dhe karrige per zyra
Tavolina dhe karrige per zyra
Montim dhe zbatim raftesh metalike
Montim dhe zbatim raftesh metalike
Konsulence per arredim dyqanesh, zyrash
Konsulence per arredim dyqanesh, zyrash
Arredim supermarketesh, dyqanesh
Arredim supermarketesh, dyqanesh
Arredim dyqanesh
Arredim dyqanesh
Arredim butiqesh
Arredim butiqesh

Historiku

Dajti Construction është themeluar në vitin 1999 dhe ka një eksperience prej 14 vitesh në Shqiperi.Operon ne treg si lider në punimin e rafteve për markete,dyqane,magazina,bibloteka dhe zyrat tuaja. Ofron gjithmonë më të mirën për ju me produkte cilësore.

Punë të kryera

Arredim per Supermarkete
Arredim per Supermarkete
Rafte per Butik
Rafte per Butik
Rafte per depo
Rafte per depo
Rafte per dyqan kepucesh
Rafte per dyqan kepucesh
Dyqan sportiv
Dyqan sportiv
Arredim dyqani Sportiv
Arredim dyqani Sportiv
Butik veshjesh
Butik veshjesh
.Matrix Konstruksion
.Matrix Konstruksion
Show Room Kompjuterash
Show Room Kompjuterash

Filiale

1.Tirane tek Unaza e Re ; Cel:+355 067 20 40 614
2.Durres Plazh ; Cel: +355 69 20 55 127
3.Elbasan (rotondoja  tek lulet) ; Cel:+355 69 20 76 831
4.Vlore Ish N.T.A.N ; Cel: +355 68 20 35 726