Secondary Adv

Dajti Construxion

Adresa: Rruga e Kavajes, Ish Misto Mame, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

KOMPANIA

Sot DAJTI CONSTRUXION është kompania lider dhe pika e referencës për tregun që përfshinë prodhimin, tregtimin dhe shpërndarjen e një gamë të gjerë të produkteve që kanë për qëllim krijimin e hapësirave të sigurta dhe funksionale magazinimi,arredim e supermarketeve dhe butiqeve.Suksesi i konsiderueshëm i produkteve të DAJTI CONSTRUXION, vjen si rrjedhojë e një hulumtimi dhe përzgjedhje mes teknologjisë më të re të prodhimit, zhvillimit dhe risive më të reja.Cdo produkt i zgjedhur është bazuar në analiza numerike dhe eksperimentale që synojne maksimizimin e performancës.

 

VIZIONI

Një përkushtim i vazhdueshëm në kërkim të thjeshtësis konceptuale, funksionalitetit, prakticitetit e bën DAJTI CONSTRUXION me teper se një furnizues, duke e sjell si një Brand lider në realizimin e projekteve ambicioze.Gama e produkteve është unike për prakticitetin, sigurinë, performancën dhe cmimin.

 

SHERBIMET

Shërbimet tona janë gjithmonë sa më afër standarteve më të larta europiane duke ofruar shërbimet me profesionale në fushën e sektorit të konstruksioneve metalike, magazinimeve, supermarkete, butik dhe shërbime te tjera.DAJTI CONSTRUXION ju ofron ideimin e hapsirave industriale dhe jo industriale me arkitekt si dhe ndjekjen e zbatimit të projektit.

 

I.SISTEME MAGAZINIMI (magazina, arkiva, hipoteka )

Materiali bazë i strukturave të rafteve është celik i zinguar.Ky i fundit është prodhuar sipas standarteve më të larta të certifikimit .                                                                                                                

Rafte për pesha të lehta deri në rafte për portapaleta

 • Teknologji mbrojtje kundra zjarrit
 • Teknologji antisizmike
 • Teknologji për magazina me siperfaqe të vogla

 

II. SUPERMARKETE

 • Banakë freskues dhe ngrirës,
 • Rafte të cilësisë së lartë,
 • Frigoriferë ftohës dhe ngrirës, ishull dhe kollonë, frigoriferë muralë,
 • Banko kasa të ndryshme,
 • Elementë të drejtimit të lëvizjes së klientëve,
 • Kosha, rafte buke dhe fruta perime, dhoma frigoriferike,etj.

 

III. BUTIK

 • Rafte, ekspozitorë, tavolina të tipeve të ndryshme si dhe aksesorë të shumtë për ekspozimin e artikujve.
 • Manikina
 • Kamera vëzhgimi

 

IV. PERDORIME EKSTRA

 • Shkolla dhe konvikte dhe ambjente të tjera
 • Projektimi dhe përgatitja e planvendosjes në përputhje me hapësirat në dispozicion për shfrytëzimin sa më të mirë dhe komod të tyre.
 • Arredim për cdo lloj servisi dhe pjesë kembimi te ndryshem sipas standarteve te EU-se.

Shërbime

Rafte portapalet
Rafte portapalet
Shkalle metalike dhe ndarje kati
Shkalle metalike dhe ndarje kati
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per pesha te renda
Rafte per pesha te renda
Arredim Supermarketi
Arredim Supermarketi
Raft buke
Raft buke
Rafte fruta perimesh
Rafte fruta perimesh
Raft vere
Raft vere
Retrobanko
Retrobanko
Arredim dyqani
Arredim dyqani
Manikina
Manikina

Historiku

Dajti Construxion është themeluar në vitin 1999 dhe ka një eksperience prej 14 vitesh në Shqiperi.Operon ne treg si lider në punimin e rafteve për markete,dyqane,magazina,bibloteka dhe zyrat tuaja. Ofron gjithmonë më të mirën për ju me produkte cilësore.

Punë të kryera

Arredim dyqani
Arredim dyqani
Raft vere
Raft vere
Raft Frutash te thata
Raft Frutash te thata
Raft Buke
Raft Buke
Kozmetike
Kozmetike
Ishull parfumerie
Ishull parfumerie
Rafte metalike per plastike uji
Rafte metalike per plastike uji
Supermarkete
Supermarkete
Sistem Ekspozimi
Sistem Ekspozimi
Retrobanko
Retrobanko
Rafte metalike
Rafte metalike
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta