Secondary Adv

Topi EKI

Adresa:Lagja Sheq i Vogel, Sheshi Leonardo Murialdo, Fier, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Topi EKI shpk e filloi aktivitetin e saj ne Fier, ne vitin 1998 si nje kompani e specializuar ne proceset e prerjes dhe perpunimit te blloqeve te mermerit dhe graniteve.Kompania  ofron cilesine me te larte te produkteve, qe vijne nga mermeri natyral i zones.Me nje investim fillestar prej 5.000.000  eurosh, kompania e kryen veprimtarine e saj prodhuese ne nje fabrike perpunimi me  siperfaqe 8.000 m² ku perpunohen rreth 28 lloje mermeri te ngjyrave dhe fortesive te ndryshme. Kompania  kujdeset ne zgjedhjen e materialeve me te mira direkt ne karrierat ku  nxirren blloqet e mermereve per te ofruar dhe garantuar maksimumin e cilesise.