Secondary Adv

Inox G-ART

Adresa: Vaqarr, Tirane, perballe "Servis Pepa" , Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Inox G-ART ofron Projektim, konstruksion, montim të çdo punimi të realizuar në inoks: Aksesore inoksi dhe hekuri për makina, motorrë e jahte, bazamente inoksi dhe hekuri për mobilje,punime të imta, konstruksione inoksi dhe hekuri , kangjella Inoksi dhe aksesorë të ndryshëm për to. Cilësia maksimale.

 

Historiku
Inox G-ART me adresë, Rruga e Kavajes, km3, Vaqarr,Tiranë, Shqipëri  është themeluar si kompani që prej vitit 2000, fillimisht me akivitet në fushën e prodhimit të aksesorëve të inoksit për automjete .  Më vone Inox G Art e zgjeroi fushën e tij të veprimit drejt  stukturave metalike për mobileritë ,konstruksioneve të ndryshme, aksesorë për kangjella si dhe punime të tjera me inoks.

 

Vizioni
Vizioni i kompanisë karakterizohet nga një objektiv kryesor, për të vendosur standartin në produktet e inoksit, duke ofruar shërbimet më cilësore. Inox G-ART ofron shërbimet e saj prej shumë vitesh, duke u përpjekur të drejtojë çdo klient, bashkëpunëtor drejt cilësisë, profesionalizmit dhe standarteve europiane. Konstruksionet metalike kërkojnë materiale dhe produkte të standarteve të larta për të siguruar punime bashkëkohore, ndaj kompania përpiqet që të sigurojë materialet më të mira. Shoqëria Inox G-ART do të vazhdojë të jetë në krah të cdo biznesi që kërkon punime cilësore, produkte me standarte europiane dhe garancinë e tyre.

 

Misioni
Misioni I saj është, që të zgjeroj akoma më shumë  veprimtarinë jashtë kufijëve të shtëtit shqipëtar,duke qenë se,  disponon një staf të specializuar dhe të kualifikuar, me eksperiencë të gjatë pune  si dhe kapacitet prodhues. Prodhimet e Inox G Art janë cilësore sepse nderthuret  realizimi I persosmërise nga ana e specialisteve me vecoritë rezistente të vet materialit të inoksit .

Çfarë ofron

Misioni I saj është, që të zgjeroj akoma më shumë  veprimtarinë jashtë kufijëve të shtëtit shqipëtar,duke qenë se,  disponon një staf të specializuar dhe të kualifikuar, me eksperiencë të gjatë pune  si dhe kapacitet prodhues. Prodhimet e Inox G Art janë cilësore sepse nderthuret  realizimi I persosmërise nga ana e specialisteve me vecoritë rezistente të vet materialit të inoksit. Kompania Inox G- ART  shpk ofron projektim, konstruksion montim të cdo punimi të realizuar në Inox por edhe Hekur.

 

-Konstruksione Inoksi dhe Hekuri (Struktura inoksi dhe hekuri , punime inoksi , konstruksione me inoks dhe hekur  per ambiente, punime te vecanta me inoks dhe hekur , punime per struktura te vecanta inoksi dhe hekuri , etj).

 

-Pjese inoksidhe hekuri  per makina (Marmita, Skabamente inoksi, Parakolp inoksi dhe hekuri per foristrada, Marmite inoksi per makina, etj)

 

-Bazamente inoksi dhe hekuri per mobilje (Tavoline inoksi,Tavolina hekuri Kembe tavoline inoksi dhe hekuri, Bazament tavoline inoksi dhe hekuri.

 

-Punime te imta me inoks dhe hekur  (Varese rrobash inoksi dhe hekuri, punime artistike me inoks dhe hekur , punime dekorative me inoks dhe hekur, Punim detajesh inoksi dhe hekuri etj).

 

-Aksesore të ndryshem per kangjella Inoksi (Kangjella inoksi dekorative, Kangjella inoksi te jashtme, kangjella inoksi te brendshme, kangjella inoksi per shkalle, etj).

 

Falë politikës së hapur kundrejt tregut, dhe përgatitjes profesionale të personelit, Inox G-ART është në gjendje t’ju ofrojë klientëve të saj publikë dhe privatë të gjitha garancitë e një strukture të besueshme organizuar dhe menaxhuar sipas normativave ndërkombëtare. Kompania realizon gjithashtu edhe punime me porosi sipas të gjithave dëshirave të klientëve, si dhe ofron për tregun punime të vecanta sipas të gjithave standarteve të BE-së.

Shërbime

Punime speciale inoksi
Punime speciale inoksi
Punim konstruksionesh inoksi
Punim konstruksionesh inoksi
Punim detajesh inoksi
Punim detajesh inoksi
Parakolpe inoksi per makina
Parakolpe inoksi per makina
Marmita inoksi
Marmita inoksi
Marmita inoksi sportive
Marmita inoksi sportive
Konstruksione inoksi
Konstruksione inoksi
Konstruksion tavoline inoksi
Konstruksion tavoline inoksi
Konstruksion artistik inoksi
Konstruksion artistik inoksi
Kangjella inoksi
Kangjella inoksi
Kangjella inoksi te jashtme
Kangjella inoksi te jashtme
Kangjella inoksi te brendshme
Kangjella inoksi te brendshme
Punime te vecanta inoksi
Punime te vecanta inoksi
Punime artistike inoksi
Punime artistike inoksi
Punim strukturash inoksi
Punim strukturash inoksi

Punë të kryera

Kangjella inoksi
Kangjella inoksi
Kembe tavoline inoksi
Kembe tavoline inoksi
Parakolp inoksi per foristrada
Parakolp inoksi per foristrada
Kangjella inoksi
Kangjella inoksi
Kangjella inoxi
Kangjella inoxi
Kembe tavoline inoxi
Kembe tavoline inoxi
Komedine inoksi
Komedine inoksi
Marmite inoksi
Marmite inoksi
Tavoline inoksi
Tavoline inoksi
Inoks G-ART1460550521
Inoks G-ART1460550521
Inoks G-ART1460550553
Inoks G-ART1460550553
Inoks G-ART1460550575
Inoks G-ART1460550575