Secondary Adv

Italstone shpk

Italstone shpk Shfaq kontaktet

Adresa: Autostrada Tirana- Durres, Km 7, rruga industriale Kashar, Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

ITALSTONE Fillimisht ka operuar në përpunimin e thjeshtë të mermerëve, ndërsa që nga viti 2004 importojmë Granite, Mermerë, Kuarce, Onice, Rainforest dhe Gurë Natyralë. Burimi kryesor i importimit të mermerëve është Verona, Itali. Tek ne do të gjeni të gjitha ngjyrat dhe spesorët e graniteve dhe mermerë ve nga vendi dhe bota.

Çfarë ofron

ITALSTONE realizon punime të të gjitha llojeve; klasike dhe moderne si: Shkallë, Fasada, Banko guzhine, Oxhaqe, Lavamanë, etj.Kemi sjellë të gjithë teknologjinë e nevojshme, dhe eksperiencen shumëvjecare, duke u bërë shumë të besueshëm në tregun e përpunimit të graniteve, dhe mermerëve. Të gjitha produktet tona janë të një cilësie të lartë.

Shërbime

Oxhaqe me suprine mermeri
Oxhaqe me suprine mermeri
Oxhaqe per restorante, lokale
Oxhaqe per restorante, lokale
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe mermeri
Shkalle graniti me porosi
Shkalle graniti me porosi
Shkalle mermeri per ambjente tregtare
Shkalle mermeri per ambjente tregtare
Shkalle mermeri dhe graniti
Shkalle mermeri dhe graniti
Shkalle mermeri per hotele
Shkalle mermeri per hotele
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh per shtepi
Veshje shkallesh per shtepi
Shkalle mermeri per vila
Shkalle mermeri per vila
Punime shkallesh mermeri
Punime shkallesh mermeri
Shkalle me mermer
Shkalle me mermer
Lavamane graniti per lokale dhe restorante
Lavamane graniti per lokale dhe restorante
Lavaman mermeri me porosi
Lavaman mermeri me porosi
Lavaman graniti per tualet
Lavaman graniti per tualet
Lavaman prej mermeri
Lavaman prej mermeri
Suprine mermeri per lavaman
Suprine mermeri per lavaman
Pllake mermeri per dush
Pllake mermeri per dush
bango per kuzhina
bango per kuzhina
Bango mermeri
Bango mermeri
Mermer per varre
Mermer per varre
Pllaka mermeri dhe graniti
Pllaka mermeri dhe graniti
Prerje mermeri sipas deshires
Prerje mermeri sipas deshires
Pllaka mermeri me pakice
Pllaka mermeri me pakice
Pllaka mermeri me shumice
Pllaka mermeri me shumice
Tregtim mermeri
Tregtim mermeri
Mermer italian
Mermer italian
Pllaka onyx
Pllaka onyx
Onyx per dekorim ambjentesh
Onyx per dekorim ambjentesh
Onice
Onice

Punë të kryera

Italstone1497967720
Italstone1497967720
Italstone1497967731
Italstone1497967731
Italstone1497967739
Italstone1497967739
Italstone1497967749
Italstone1497967749
Italstone1497967759
Italstone1497967759
Italstone1497967770
Italstone1497967770
Italstone1497967937
Italstone1497967937
Italstone1497968015
Italstone1497968015
Italstone1497968033
Italstone1497968033
Italstone1497968049
Italstone1497968049
Italstone1497968061
Italstone1497968061
Italstone1497968070
Italstone1497968070
Italstone1497968088
Italstone1497968088
Italstone1497968100
Italstone1497968100
Italstone1497968110
Italstone1497968110

Teknologjia