Secondary Adv

Timex Hidrosanitare

Adresa:Rruga Llazi Miho, Vaqarr, Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

 

Timex shpk lider në fushen e tregëtimit të paisjeve hidrosanitare, e krijuar që në vitin 1993 dhe e konsoliduar me vite experiencë, pasqyron seriozitet dhe garanci në shërbimet dhe produktet që ofron, duke ndërthurur me ngjyrë, stil dhe cilësi të lartë të shprehura dhe garantuara në markat më prestigjoze të tregjeve botërore. Kjo shoqëri pas 20 vitesh experiencë dhe bashkepunim me firmat Italiane, Turke, Greke, Kineze ka fituar cilësi dhe garanci në produktet e saj si në fushën e rubineterive, aksesorëve që i disponon me një gamë të gjerë, hidrosanitareve (pllaka dushi, wc, bide, lavamane), gabinave te dushit, pasqyrave, boliera etj. Me dy showroom-et e saj në Tiranë, dhe një në Sarandë ofron komoditet në perzgjedhjen e tyre. Timex shpk me gamën e gjerë të produkteve ofron cdo mundësi për konceptimin e hapësires tuaj, me ekspozimin e produkteve e bën më të lehte zgjedhjen dhe zgjidhjen e nevojave tuaja.

Çfarë ofron

Timex shpk me gamën e gjerë të produkteve hidrosanitare ofron cdo mundësi për konceptin e hapsirës tuaj,me ekspozimin e produkteve e bën më të lehtë zgjedhjen dhe zgjidhjen e nevojave tuaja. Nuk është thjesht importues,por importon ndjesi, stil, kulturë dhe cilësi perëndimore. Dhe kjo frymë, shfaqet dukshem në modelet e këndeve, në dizenjot e pllakave, në ideimin e pajisjeve të tualetit tuaj si dhe në funksionalitetin e pajisjeve hidrosanitare.

  • Sifona, Pileta, Rakorderi
  • Kaseta, Kapak,
  • Tuba Flesibel
  • Aksesore Banjo, Pasqyra
  • Komplete Banjo,
  • Mishelatore, Salishente,
  • Boliera, Aksesore
  • Gabina Dushi, Pjata, Vaska,
  • Mobilje Banjo, Lavaman Mobilje

Shërbime

Grupe dushi inkaso dhe aksesore
Grupe dushi inkaso dhe aksesore
Kaseta Kapake dhe aksesore
Kaseta Kapake dhe aksesore
Mishelatore dhe rubineta per banjo
Mishelatore dhe rubineta per banjo
Mobilje per tualete
Mobilje per tualete
Paisje hidrosanitare
Paisje hidrosanitare
Pasqyra dhe aksesore per banjo
Pasqyra dhe aksesore per banjo
Sifona Pileta Rakorderi
Sifona Pileta Rakorderi
Tuba fleksibel per paisje hidrosanitare
Tuba fleksibel per paisje hidrosanitare
Vaska per banjo
Vaska per banjo
WC dhe Lavamane porcelani
WC dhe Lavamane porcelani
Kapake dhe kaseta shkarkimi per WC
Kapake dhe kaseta shkarkimi per WC
Kabina dushi
Kabina dushi
Grupe dushe dhe rubineta per tualete
Grupe dushe dhe rubineta per tualete
Aksesore mbajtes per banjo
Aksesore mbajtes per banjo
WC dhe bide porcelani per banjo
WC dhe bide porcelani per banjo
Vaska per banjo
Vaska per banjo
Rubineta per banjo
Rubineta per banjo
Mobilje per banjo
Mobilje per banjo
Lavamane porcelani per banjo
Lavamane porcelani per banjo
Panele diellore
Panele diellore
Komplet aksesoresh per tualet
Komplet aksesoresh per tualet
Lavaman me mobilje
Lavaman me mobilje
Lavaman porcelani modern
Lavaman porcelani modern
Mobilje banjo me pasqyre
Mobilje banjo me pasqyre
Rubinet per lavapjate kuzhine
Rubinet per lavapjate kuzhine
Rubineta inoxi per lavaman
Rubineta inoxi per lavaman
Set hidrosanitare per tualet
Set hidrosanitare per tualet
Set per dushin Kalibagno
Set per dushin Kalibagno
Wc dhe bide me varje ne mur
Wc dhe bide me varje ne mur
Paisje tualeti per invalide
Paisje tualeti per invalide

Katalogu

Katalog Timex Hidrosanitare

Partnere

Video