Secondary Adv

EuroElektra

Adresa: Rruga Prush 1041 Vaqarr, Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

“Motorët elektrikë me fuqi të mëdha kërkojnë shumë energji në momentin e startit për të filluar lëvizjen. Fillimisht këta motorë lidhen me Yll (Y) dhe sapo arrijnë regjimin e tyre normal, lidhja trasformohet në Trekëndësh (?), çdo element metalik duhet Tokëzuar (??), që të jetë pothuajse zero me vlerën e tokës për të pasur sigurinë jetike.” Të trasformosh një konfigurim nga “yll” në “trekëndësh” do të thotë që të gjesh vlera të njëjta të rezistencave. Unifikimi i vlerave të resistencave, në të tre pikat e lidhjes së tyre, frymëzoi krijimin e EuroElektra-s për të ofruar më të mirën bazuar në faktorë të barasvlershëm.

PRODUKT – CILËSI – ÇMIM

  • Produkt i përgjedhur nga tregu ndërkombëtar 
  • Cilësi e garantuar nga kompani të njohura ndërkombëtarë dhe shërbim profesional
  • Çmim konkurues që justifikohet nga cilësia

Çfarë ofron

Studio Inxhinierike:
Falë eksperiencës disa vjecare të fituar ndër vite brenda dhe jashtë territorit, stafi ynë është i gatshëm të ndihmojë cdo klient, instalator, kompanizbatuese, apo studio projektimi per t'iu ofruar konsulencë në zgjidhjen e impianteve teknologjike. EuroElektra garanton sigurinë dhe seriozitetin duke vlërësuar raportin shërbim–cilësi– çmim. Produktet dhe shërbimet e EuroElektrës janë të çertifikuara sipas standardeve dhe normativave Italo-Europiane IEC 60364 dhe CEI.

 

Materiale Elektrike:
Cilësia, eficienca energjetike dhe jetëgjatësia e garantuar janë elementet më të të rëndësishëm për zgjedhjen e materialeve të duhura elektrike për banesën dhe biznesin tuaj.Materialet tona vijnë me dizajne të shumëllojshme në përputhje me risitë teknologjike.Ne kemi përzgjedhur të sjellim në treg markat më të njohura ndërkombëtare të produkteve elektrike rezidenciale, industriale dhe IT, duke siguruar teknologjinë më të avancuar për klientët.

 

Siguri e Automatizuar :
Ju mund të vijoni veprimtarinë tuaj të përditshme pa u shqetësuar për “vizitorët e padëshiruar”, sepse sistemet e automatizuara të sigurisë do të kujdesen për gjithçka, duke ju përmirësuar ndjeshëm cilësinë e jetesës. Siguri, standarte per nje jetë cilësore! Prandaj ne ofrojmeSisteme sigurie, hyrje e kontrolluar, porta automatike, sistem parking.Gjithçka bëhet e mundur falë teknologjisë së fundit të ofruar nga markat më të mira botërore.

 

Studio Ndriçimi:
Zgjedhja e ndriçimit është përkujdesje për shikimin, ndjesitë, emocionet dhe stilin tuaj. Jepini nuancat e duhura të dritës hapësirave tuaja, duke i bërë të paharrueshme orët e kaluara në shoqërinë e njerëzve tuaj të dashur. Bëjini dritat të flasin për ju!EuroElektra ofron produktet e markave më të mira për ndriçimin rezidencial, industrial dhe rrugor, duke ndërthurur eficencën energjetike me artin, arkitekturën dhe skenografinë.

 

Godina Inteligjente:
Bota po ndryshon me ritme të shpejta. Tani shtëpia dhe qyteti juaj mund të komunikojnë me ju, duke thjeshtuar në maksimum jetesën e përditshme. Prandaj ne kujdesemi të sjellim për ju teknologjinë më të fundit, sistemet inteligjente të ofruara nga markat botërore që ju ndihmojnë të gjeni zgjidhje të zgjuara që kursejnë kohë dhe energji, duke shndërruar godinat në organizma me jetë!

 

Energji Ekologjike:
Energjia diellore është energjia e së ardhmes. EuroElektra përmes instalimit të impianteve fotovoltaike (në rrjet, të pavarur, hibrid) të realizuar nga teknologjia Gjermane, Austriake dhe Italianeju mundëson të shndërroni potencialin energjetik diellor në energji të rinovueshme, ekologjike dhe ekonomike.Tashmë ju mund të kurseni deri në 100% të konsumit të energjisë së përditshme si dhe të pakësoni ndotjen e mjedisit.

 

Klimatizim Eficient:
Mjediset tuaja të banimit ose të punës mund të kenë tashmë temperaturën ideale pavarësisht motit dhe temperaturave të stinës. EuroElektra dhe partnerët e saj ndërkombëtarë ju ofrojnë komfortin e kërkuar klimaterik dhe eficiencën energjetike në një shërbim. Me sistemet tona inteligjente mund të programoni temperaturën, të kontrolloni cilësinë e ajrit dhe nivelin e lagështisë.

Shërbime

Automatizim i sistemeve te kondicionimit
Automatizim i sistemeve te kondicionimit
Eficence energjitike
Eficence energjitike
Sisteme inteligjente per kondicionim
Sisteme inteligjente per kondicionim
Sisteme automatizimi per shtepi
Sisteme automatizimi per shtepi
Sisteme ekonomike dhe profesionale (Smart Home)
Sisteme ekonomike dhe profesionale (Smart Home)
Kontroll hyrjeje
Kontroll hyrjeje
Godina inteligjente
Godina inteligjente
Energji ekologjike
Energji ekologjike
Energji e rinovueshme
Energji e rinovueshme
Sisteme fotovoltaike
Sisteme fotovoltaike
Panele diellore
Panele diellore
Impiante elektrike
Impiante elektrike
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Konsulence elektrike
Konsulence elektrike
Priza dhe Celesa
Priza dhe Celesa
Projektime elektrike
Projektime elektrike
Materiale elektrike rezidenciale dhe industriale
Materiale elektrike rezidenciale dhe industriale
Pajisje elektrike
Pajisje elektrike
Kamera dhe sisteme vezhgimi
Kamera dhe sisteme vezhgimi
Sisteme sigurie
Sisteme sigurie
Sisteme parkingu (Ekonomike dhe Profesionale)
Sisteme parkingu (Ekonomike dhe Profesionale)
Porta automatike
Porta automatike
Studio ndricimi
Studio ndricimi
Sisteme ndricimi
Sisteme ndricimi
Alarme grabitje (Sisteme kabllore dhe sisteme wireless)
Alarme grabitje (Sisteme kabllore dhe sisteme wireless)
Alarme zjarri, sisteme konvencionale dhe te adresuara
Alarme zjarri, sisteme konvencionale dhe te adresuara
IT Infrastructure
IT Infrastructure
Klimatizim sisteme rezidenciale dhe industriale
Klimatizim sisteme rezidenciale dhe industriale
Kontroll aksesi (Sisteme per kembesore dhe automjete)
Kontroll aksesi (Sisteme per kembesore dhe automjete)
Ndricim rrugor
Ndricim rrugor

Historiku

EuroElektra e nisi aktivitetin e saj në vitin 2008 me impiantet e para elektrike për klientët që kërkonin cilësi dhe standarde europiane, produkte të cilësisë së lartë dhe markat më të mira në tregun ndërkombëtar. Kërkesa për produktet dhe shërbimin cilësor e nxiti themeluesin e kompanisë EuroElektra të sjellë në tregun shqiptar brandet më të mira të sektorit elektrik, të zgjerojë gamën e shërbimeve të ofruara dhe të ofrojë cilësi të lartë me çmim konkurues. Një politikë e tillë, ndjekur që në zanafillën e saj, i siguroi EuroElektrës suksesin e garantuar dhe rritjen me hapa të sigurtë. Në vitin 2010 EuroElektra u regjistrua si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, një ndërmarrje e re por shumë dinamike dhe me një projekt të qartë bazuar në modelin e sukseshëm të “RemaTarlazzi” pjesë e “Gruppo Comet”, e cila e ka ndjekur dhe shoqëruar gjatë gjithë kohës së rritjes.

Kliente

Partnere