Secondary Adv

Altec

Adresa: Rruga Durresit prane Gjimnazit Qemal Stafa , P.240/1 , Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

Shoqëria Altec shpk ju ofron dhe garanton punime dhe materiale cilësore. "ALTEC" sh.p.k punon prej disa kohësh në Shqipëri me një staf të kualifikuar dhe specializuar jashtë shtetit; Greqi, Itali etj. Kemi personel të kualifikuar të përbërë nga inxhinier, arkitekt, ekonomistë, juristë, teknike si dhe specialist të disa fushave. Shoqëria jonë që prej 8 (tetë) vitësh është Ditributor i Autorizuar per Shqipëri, Maqedoni , Kosovë dhe Mali Zi për produktet HITACHI në sektorin e Ajrit të Kondicionuar. Kemi realizuar punime cilësore dhe të shumëllojshme si: Qendra Komerciale, Qendra Rezidenciale, Qendra Industriale, Qendra Banimi etj. Aktiviteti shtrihet pothuajse në të gjithë vendin, sidomos në rrethet: Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë etj.

Çfarë ofron

Altec eshte e specializuar ne:

1 - Ndertime muresh tulle,gips,panel mdf,pvc,alumin,xham.
2 - Suvatime te brendshme dhe te jashtme me llac cimeto,llac te gatshem,llac me baze gipsi.
3 - Punime hidroizolimi taraca,bodurme,fasada.
4 - Shtresa dhe nenshtresa te lehtesuara, rere, cimento, polisterol, parket, pllaka, mermer, pvc.
5 - Ndertim fasadash te thjeshta dhe termike me polisterol,cimentato,imitime druri-guri,grafiato.
6 - Izolime te brendshme dhe te jashtme ,termike dhe akustike.
7 - Ndertim tavanesh gips,allci,fiber minerale,alumin,druri.
8 - Sisteme ngrohje-ftohje : vrf,vrv,ajer-ajer,ajer-uje.
9 - Punime rifiniturash te brendshme dhe te jashtme me grafiato,stuko veneciane,relief,
korniza allci-polisterol-cimento.
10 - Lyerje te brendshme dhe te jashtme me bojra cilesore ekologjike.

Shërbime

Patinime dhe lyerje muri
Patinime dhe lyerje muri
Punime fasade
Punime fasade
Punime gipsi
Punime gipsi
Punime me tavane te varura
Punime me tavane te varura
Shtrim dyshemeje
Shtrim dyshemeje
Punime hidraulike
Punime hidraulike
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Sisteme klimatizimi
Sisteme klimatizimi
Rikonstruksione godinash
Rikonstruksione godinash
Modelim ambjentesh Apartamente, Lokale
Modelim ambjentesh Apartamente, Lokale
Veshje me pllaka gipsi
Veshje me pllaka gipsi
Veshje me materiale per izolim termik
Veshje me materiale per izolim termik
Materiale per izolime akustike
Materiale per izolime akustike
Izolues per rrezatimet e paisjeve mjekesore
Izolues per rrezatimet e paisjeve mjekesore
Materiale per izolime termike
Materiale per izolime termike
Materiale termoizoluese
Materiale termoizoluese
Veshje shtepie me parket
Veshje shtepie me parket
Parkete druri
Parkete druri
Ndricues te ndryshem
Ndricues te ndryshem
Ndricues tavanore
Ndricues tavanore
Sisteme kondicionimi kasete
Sisteme kondicionimi kasete
Korniza gipsi
Korniza gipsi
Materiale finiture
Materiale finiture
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike
Bojra cilesore
Bojra cilesore
Kompresore Hitachi
Kompresore Hitachi
Kondicioner Tavanor Hitachi
Kondicioner Tavanor Hitachi
Kondicioner Multi Split Hitachi
Kondicioner Multi Split Hitachi
Kondicioner inverter Hitachi
Kondicioner inverter Hitachi
Kondicioner me Wi-Fi Hitachi
Kondicioner me Wi-Fi Hitachi

Katalogu

Katalog Altec
Katalog Altec

Punë të kryera

Altec1440492321
Altec1440492330
Altec1440492337
Altec1440492343
Altec1440492351
Altec1440492359
Altec1440492371
Altec1440492381
Altec1440494052
Altec1440494071
Altec1440494089
Altec1440494133
Altec1451311903
Altec1451311919
Altec1451311936
Altec1451311954
Altec1451311969
Altec1451311984

Partnere

akifixAMF Sistema de TechosFibranHitachiIzocamKnaufRigipsblueboxfixlineghirottopelsanweiss

Certifikime

Video

Filiale

Prush,Vaqarr,Tirane.
Rruga Teodor Keko Nr.5 , Unaza e Re Tirane.
Ballsh , Mallakaster , Fier .