Secondary Adv

Metabo Tirane

 

Përshkrimi

Metabo Albania ka filluar aktivitetin tregtar në tregtimin e veglave të punës që nga viti 1998.Produktet cilësore të tregtuara me çmime konkurruese si dhe bashkëpunimi me furnitorë të huaj që sa vinte e rritej bënë që të krijoheshin kushtet për krijimin e një dyqani te ri ne rrugen Siri Kodra.Metabo Albania i sherben kompanive të cilat realizojnë punime infrastrukture, hidrocentrale, inerte,të gjithave subjekteve që operojnë në sektorin e ndërtimit. Cilësia, siguria në punë dhe efikasiteti janë tiparet që i dallojnë produktet e kompaninë Metabo Albania në tregun Shqiptar.

Çfarë ofron

Metabo Albania u krijon mundësi profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për punët e tyre. Kompania është shpërndarës i autorizuar i veglave të punës Metabo, Wiha, Matador, Telwin, NWS, Ficher, Lavor, Husqvarna, BGV. Kompania ju ofron çdo produkt si trapane, matrapike, zmeriluese, sharra,kompresorë ajri, freza, vegla mekanike, fshesa me korent, punto te te gjitha llojeve, veshje pune etj. Të gjitha produktet janë të çertifikuara, cilësore dhe me garanci.

Shërbime

Trapan elektrike
Trapan elektrike
Pistolete dadicekesh
Pistolete dadicekesh
Matrapik per thyerje betoni
Matrapik per thyerje betoni
Motosharra
Motosharra
Elektrogure i madh
Elektrogure i madh
Freza per Punimin e Tokes
Freza per Punimin e Tokes
Aspiratore profesional
Aspiratore profesional
Kompresore ajri
Kompresore ajri
Celesa kriket
Celesa kriket
Punto hekuri, alumini, druri, betoni
Punto hekuri, alumini, druri, betoni
Cekica, sopata, sqepar
Cekica, sopata, sqepar
Celesa mekanike Matador
Celesa mekanike Matador
Celesa papagall
Celesa papagall
Celesa mekanike Fiso
Celesa mekanike Fiso
Lama sharre
Lama sharre
Gershere per dege
Gershere per dege
Solucione per lavazh
Solucione per lavazh
Pistoleta per lyerje me boje
Pistoleta per lyerje me boje
Zgjatues prize, matesa eneregjie
Zgjatues prize, matesa eneregjie
Dorashka, veshje pune
Dorashka, veshje pune

Partnere

metabo2016wihamatador-metabotelwinnwsbgs-germanyfischermetabohusqvarnalavorsperoni

Filiale

Video