Secondary Adv

Fredi Ashensori

Adresa:Rruga Kavajës Përballë Globe, Pallati tek Park Construction Kulla C, Kati 2, Ap.5, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Firma Fredi Ashensori është një firmë e specializuar për montim dhe mirëmbajtje ashensorësh dhe shkallësh të lëvizëshme, e cila e ka filluar aktivitetin e saje në Shqipëri në fillim të vitit 1999. Është themeluar nga z.Ferdinand Doraci, i cili është specializuar dhe liçensuar në Itali, si rezultat i punes se tij 8 vjecare në këtë fushë. Aktivitetit dhe personeli i specializuar i saj ka ardhur gradualisht duke u rritur ndër vite. Firma e ka shtrirë aktivitetin e saj aktualisht ne qytetet kryesore të Shqiperisë si: Tiranë, Durrës, Fier, Elbasan, Shkodër, Lezhe, Kavajë, Vlorë, Lushnje, Berat etj, dhe po vazhdon të zgjerojë aktivitetin e sajë dhe më tej.