Secondary Adv

Evro Ashensor

Adresa:Autostrada Tirane - Durres km. 6, Kompleksi Usluga CO (prane QTU-se), Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Evro Ashensor në shqiperi mban një pozitë kryesore në zhvillimin e tregut të heqë vazhdimisht me një pjesë të 70% të tregut të njësive e instaluar dhe 47% e vlerës së përgjithshme KDDLIFT duke e bërë një nga kompanitë më të mira te ashensorve ne Shqiperi. Kompania ofron ashensore te llojeve te ndryshme dhe te nje cilesie teper te larte.