Secondary Adv

Tis Solution

Adresa:Rruga Him Kolli, 2T Kati i pare, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

TIS me qendër në Tiranë, eshte baza e degëve të Kompanise TIS Solution ku vepron si seli kryesore, marketing, shitje, sherbim, instalime pajisjesh për Shqipërinë dhe vendet fqinje. Tashme për më shumë se 9 vjet, TIS i ka ofruar klientëve shqiptarë teknologjine me inovative ne zgjidhjet per shtëpi, biznese, dhe institucione. TIS ofron nje game te gjere të produkteve elektronike te konsumit dhe teknologjisë nga kompani prestigjoze me te cilat eshte partner ekskluziv për rajonin si me Panasonic.