Secondary Adv

Kontakt

Adresa:Frosina Plaku Str 40 Al-1023 Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kontakt shpk është në vend të parë në Shqipëri për zgjidhje në inxhinieri, ndërtim, dhe menaxhimin e projektit. Vizioni i kompanisë është shërbimi ndaj klientëve, njerëzve, dhe komuniteteve, për të ndihmuar në  ndërtimin e një bote më të mirë: Etikë , ekselencë, siguri dhe qëndrueshmëri. Në Kontakt, siguria është një vlerë themelore për kulturën tonë. Kontakt ka ambicien e zgjeruar mbi eksportet dhe  projekte në të gjithë Ballkanin. Punon për qeverinë dhe klientët komercial, ka bërë projekte që kanë ndihmuar të rritet ekonomia lokale për të përmirësuar cilësinë e jetës për komunitetet dhe njerëzit në mbarë botën. Koha dhe  puna kanë  demonstruar se kufijtë e vetëm në arritjen e njeriut janë ato që ne e vendosim për veten tonë .

Çfarë ofron

Kontakt ofron një gamë të gjerë shërbimesh në arkitekturë, inxhinieri strukturore , ndërtimin e sistemeve të shërbimit , Infrastrukturë, menaxhimin e projekteve, sistemet e energjisë. Shërbime e Kontakt shpk  janë të kërkuara nga klientët në të gjithë segmentet e tregut të tilla si ne ndërtimin e infrastrukturës. Pa marrë parasysh sa sfiduese është një projekt apo sa e largët është vendndodhja e tij , shanset janë në Kontakt. Kjo është për shkak se kemi sjellë një kombinim të pakrahasueshëm të njohurive, aftësive , përvojës, dhe angazhimit të konsumatorëve për çdo punë.

Shërbime

Ndertim Qendra Komerciale
Ndertim Qendra Komerciale
Ndertime Industriale
Ndertime Industriale
Ndertime Rezidenca Polifunksionale
Ndertime Rezidenca Polifunksionale
Ndertime Rezidenciale
Ndertime Rezidenciale
Siguri rrugore - sinjalistike
Siguri rrugore - sinjalistike
Komplekse turistike, ndertesa polifuksionale
Komplekse turistike, ndertesa polifuksionale
Inxhinieri, Ndertim dhe Menaxhim Projektesh
Inxhinieri, Ndertim dhe Menaxhim Projektesh
Infrstruktur rrugore
Infrstruktur rrugore
Imobiliare
Imobiliare
Qendra biznesi
Qendra biznesi

Historiku

Kontakt është themeluar në vitin 1999 me qëndër në Tiranë.

    Forma Legale e Kompanisë: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (l.t.d)
    NIPT/TIN: J92108006V
    Kodi Fiskal: 3708169
    Partnerë: Fatmir Bektashi
    Administrator i Përgjithshëm: Fatmir Bektashi

KONTAKT ka traditë të gjatë në ekselencë, punë të devotshme dhe realizimin e punëve. Ne jemi kompani drejtuese në treg në ndërtimet civile, në infrastrukturën civile dhe në tregjet e industrisë së rëndë. Ne duam të jemi zgjedhja e parë e klientit.

Gjatë kësaj periudhe, janë përfunduar rreth 90.000,00 m2 sipërfaqe apartamentesh rezidenciale dhe 31.000,00 m2 of strukturash bazë.

Qëllimi i aktivitetit të Kontakt është puna inxhinierike e cila:

    Cilësi e lartë, në përputhje me normat e Bashkimit Europian.
    Performancë e shpejtë, për të krijuar zgjedhje logjistike në fushën e ndërtimit.
    Përdormimi i teknologjisë konstruktive

Objektivat e aktivitetit:

    Konstruksione betoni dhe hekuri;
    Hidroizolim për katin përdhesë;
    Hidroizolim dhe termoizolim i tarracave;
    Konstruksioni i ndërtesës me sisteme metalike;
    Sisteme ndërtimi për rezidenca banimi, zyra dhe dyqane;
    Fasada multifunksionale në rezidencat e banimit, qëndrat e biznesit dhe dyqanet;

Kontakt menaxhon 200 specialistë dhe të punësuar dhe ka një staf prej 20 inxhinierësh, teknikësh dhe specialistësh në organizim.

Punë të kryera

Shkurti Residential Building,Tirana, Albania
Shkurti Residential Building,Tirana, Albania
Komuna e Parisit Residential Complex
Komuna e Parisit Residential Complex
Infosoft, Tirana, Albania
Infosoft, Tirana, Albania
Magnet Rezidenca Libeskind
Magnet Rezidenca Libeskind
Rezidenca ANA
Rezidenca ANA
Rezidenca HOMEPLAN
Rezidenca HOMEPLAN
Volans
Volans
Perseus
Perseus
Orion
Orion
Kompleks rezidencial, rr.Themistokli Gjermenji
Kompleks rezidencial, rr.Themistokli Gjermenji
Kompleks Residencial Rr. Elbasanit
Kompleks Residencial Rr. Elbasanit
QTU
QTU
TEG
TEG
Vodafone Shop
Vodafone Shop
Gjykata e Tiranes
Gjykata e Tiranes
Magazina Poseidon
Magazina Poseidon
Qendra Taiwan
Qendra Taiwan
Vila 77
Vila 77
Eridanus dhe Volans
Eridanus dhe Volans
Perseus
Perseus
Orion
Orion

Certifikime