Secondary Adv

Gejmslift

Adresa:Bulevardi Zhan D’Ark, Kullat Gora / Nr: 1 Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Shoqeria GEJMSLift Shpk ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2002 me aktivitet ne fushen e ashensoreve. Me nje staf te specializuar nen drejtimin e inxhinierve me pervoje ne transportin vertikal, vijme ne ndihme te kerkesave tuaja ne projektimin, montim dhe servisin e ashensoreve dhe platformave ngritese. Shoqeria eshte e perbere nga nje administrate e qendrueshme dhe me shkalle te larte specializimi ne kete fushe. Sot me se e afte per sipermarrje te medha GEJMSLift paraqitet si nje firme e cila tregton dhe punon vetem me materiale te nje cilesie te larte dhe te nje dizajni modern duke plotesuar gamen e kerkuar nga klientet e saj.