Secondary Adv

Sekon Ashensori

Adresa:Rruga Bardhok Biba, Qendra Tregtare Galeria ish kinema 17 Nentori Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Sekon Ashensori është firmë e cila merret me porositjen dhe prodhimin e ashensorëve të tipave të ndryshëm. Kompania është  në gjendje të bëjë një furnizim të plotë për ashensorët dhe me cilësi sa më të lartë për të kënaqur konsumatorët dhe kërkesat e tyre. Stafi i Sekon Ashensori është i përbërë nga teknikë ekspertë të cilët ofrojnë zgjidhje të veçanta dhe progresive.