Secondary Adv

Nyfan Albania

Adresa:Autostrada Tirane Durres km 6, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Nyfan Albania shpk tashmë është prezente edhe në Shqipëri, si një lider në prodhimin e tendave me copën e famshme Nyfan Ten Cate. Bashkëpunimi i saj me emrin më të madh në produktet për mbrojtjen nga dielli në Greqi, sic është kompania Nyfan Abee dhe bashkëpunimi ekskluziv me prodhuesin më me emer kompaninë Ten Cate e cila prodhon copën e tendës Nyfan Ten Cate në ambientet e fabrikave të saj në Hollandë, ka bërë të mundur, që emri i Nyfan edhe në Shqipëri, të rritet cdo ditë e më shumë. Ku për të gjithë klientet emri i Nyfan të jetë sinonim i sigurisë dhe cilësisë së lartë.