Secondary Adv

Tenda Tushi

Adresa:Rruga e Kavajes tek Kryqezimi i 21 Dhjetorit, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Tenda Tushi mbulon montimin e tendave në të gjithe territorin e Shqiperisë, janë krijuar grupe pune të specializuar që bejnë të mundur këtë shërbim në kohë reale. Firma gjithashtu kryen dhe furnizimin me produktet tona të gatshme ose gjysëm të gatshme për disa firma bashkpunuese. Firma Tushi që prej 1998 i përgjigjet këresave të tregut me produkte të një cilësie të lartë dhe cmime konkuruese, ofron garanci për cdo punë të kryer.

Ka marrë pjesë në panaire të shumta brenda dhe jashte vendit si (Panairi i Bolonjës, Panairi i Shtutgardit, Athinë, Turqi) duke u njohur atje me të rejat më të fundit të tendave dhe duke i aplikuar këto në produktet e firmës tonë. Firmat bashkëpunuese për dizenjot dhe aksesorët janë firmat më prestigjoze në Europë; “ DIXON, AQUARTY, LANDA, LIMIT, DIOLEN, METAFORMA, etj.

Çfarë ofron

Kompania Tenda Tushi është një biznes në shërbim të komunitetit i cili merret me prodhimin, montimin dhe shpërndarjen e të gjitha llojeve të tendave. Tek Tenda Tushi do të gjeni: Grila per shtepi; Tenda per cadra; Tenda per garazhe makinash; Tenda per kalceto; Tenda per lavazhe; Tenda per lokale; Tenda per pallate; Tenda per shtepi; Tenda per vila; Tenda pergolal; Tenda me strukture fikse; Tenda me sistem me krah alumini; Tenda me konstruksion druri; Tenda me sistem me renie te lire; Tenda me sistem tubo; Tenda Gazebo; Tenda Giardino; Tenda Kapotina; Tenda per garazh makinash; Ombrella, etj.

Grupi i Prodhimit

Në Vlorë është përqendruar prodhimi i tendave, aty ndodhet fabrika me një staf të kualifikuar rrobaqepsish. Për qepjen e copave dhe për stilisjen e logove dhe shkrimeve të ndryshme sipas porosive.

Grupi i Montimit

Si në Vlorë dhe ne Tiranë janë të ngritura grupet e punës për montim. Ato janë të organizuara në 3 apo më shume veta, personel i kualifikuar me një eksperiencë shumëvjecare, të prëgatitur për montime nga ato më të lehtat deri në më ekstremet. Tenda Tushi mbulon prodhim -montimin e tendave në të gjithe territorin e Shqiperisë dhe i përgjigjet këresave të tregut me produkte të një cilësie të lartë me cmime konkuruese dhe me garanci për cdo punë.

Shërbime

Tenda per garazhe makinash
Tenda per garazhe makinash
Tenda per verande
Tenda per verande
Tenda me krahe alumini
Tenda me krahe alumini
Tenda gazebo
Tenda gazebo
Pergola me telekomande dhe ndricim
Pergola me telekomande dhe ndricim
Tenda vele
Tenda vele
Tenda me hapje, mbyllje automatike
Tenda me hapje, mbyllje automatike
Tenda me thurje per lokale
Tenda me thurje per lokale
Tenda me 2 krahe alumini
Tenda me 2 krahe alumini
Tenda dielli me palosje
Tenda dielli me palosje
Tenda me ndricim per lokale
Tenda me ndricim per lokale
Tenda me krahe pa kapje ne toke
Tenda me krahe pa kapje ne toke
Tenda dielli per shtepi
Tenda dielli per shtepi
Tenda me konstruksion te vecante
Tenda me konstruksion te vecante
Tenda me krahe alumini per lokale
Tenda me krahe alumini per lokale
Tenda druri per veranda
Tenda druri per veranda
Tenda per mbulim lokalesh
Tenda per mbulim lokalesh
Tende fikse per dyqane
Tende fikse per dyqane
Tende djelli me palosje
Tende djelli me palosje
Tende me konstrukt druri
Tende me konstrukt druri
Tenda dielli me tuba per ballkone
Tenda dielli me tuba per ballkone
Montim tendash dielli per pallate
Montim tendash dielli per pallate
Pergola me shirita
Pergola me shirita
Gaxebo metalike
Gaxebo metalike
Gazebo e cmontueshme
Gazebo e cmontueshme

Historiku

Tenda Tushi i ka fillimet e saj që në vitet 90, ku me ardhjen e demokracisë në Shqipëri vëllezrit Tushi u larguan në emigracion (Greqi) për një jetë më të mirë. U vendosëm në Athinë ku punuan të tre në prodhim- montimin e tendave të diellit. Në janar 1998 u hap në Vlorë dyqani i tendave të diellit si një biznes familjar. Në nëntor 1999 u hap dyqanin në Tiranë tek Kryqëzimi i 21 dhjetorit, më vonë u hapen dhe dy dyqane të tjerë përkatësisht në Vlorë tek Transballkanikja dhe në Tiranë tek Unaza e Re.

Punë të kryera

Tenda Tushi1428501716
Tenda Tushi1428501728
Tenda Tushi1428501744
Tenda Tushi1428501762
Tenda Tushi1428501780
Tenda Tushi1428501799
Tenda Tushi1428501829
Tenda Tushi1428501883
Tenda Tushi1428501896
Tenda Tushi1428501920
Tenda Tushi1466847907
Tenda Tushi1466847923
Tenda Tushi1466847937
Tenda Tushi1466847955
Tenda Tushi1466847977
Tenda Tushi1466848000
Tenda Tushi1466848023
Tenda Tushi1466848046
Tenda Tushi1466848072
Tenda Tushi1503308751
Tenda Tushi1503308772
Tenda Tushi1503308796
Tenda Tushi1503308814
Tenda Tushi1503308836
Tenda Tushi1503308860
Tenda Tushi1503308885
Tenda Tushi1503308905
Tenda Tushi1503308922
Tenda Tushi1503308932
Tenda Tushi1503308948
Tenda Tushi1521814678
Tenda Tushi1521814702
Tenda Tushi1521814719

Filiale

1-Tirane Unaza E Re, Prane ures se lanes

2-Dyqani Rruga e Re, Vlore   

3-Vlore,  Rrethrotullimi i Transballkanikes me Colen

Filiali Vlore

Vlore: Rrethrrotullimi i Transballkanikes me Lagjen Cole.
Cel: 068 20 65 783 ; 069 48 44 720 ; 069 61 23 583