Secondary Adv

Altin Shkalla (PVC & Duralumin)

Adresa:Rruga Siri Kodra, tek Frigoriferi. Tirana - Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Altini Duralumin është firmë private, me një eksperiencë 17 vjecare në treg. Aktivitetet kryesore të kompanisë përfshijnë punimet e duraluminit si prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve nga plastika, alumini, porta, grila, qepena dhe fasada të ndryshme. Altini Duralumin bashkëpunon më furnitorët më të mirë ndërkombëtare më markat si Gealan dhe Salamander. Kompania Altini Duralumin për të arritur qëllimin kryesor, që është përmbushja e kërkesave të konsumatorëve, kujdeset vazhdimisht për përmirësimin e procesit të prodhimit. Kombinimi mes stafit profesional dhe punishtes modeste të prodhimit i mundëson firmës që të ofrojë prodhime me kualitet të lartë. Të gjitha prodhimet e Altini Duralumin ju ofrojnë kualitetin që dëshironi, bazuar në vlerat më të larta të materialeve nga furnitorët më të mirë Gjermanë. Altini Duralumin është përkushtuar që vazhdimisht t’ju ofrojë shërbime cilësore dhe profesionale në fushën e përgjegjësisë dhe kujdesit ndaj klientëve, dhe fokusi kryesor i kompanisë është që të rrisë nivelin e shërbimeve profesionale ndaj konsumatorëve. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë motivet kryesore që projektet të realizohen me kohë dhe klienti të jetë mbi të gjitha.

Çfarë ofron

Kompania Altini Duralumin ofron në tregun Shqipëtar një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh për të gjitha zgjidhjet tuaja.
Porta me palosje, porta xhami, grila persiane, grila alumini, fasada xhami, dritare plastike, dritare me alumin termik, dyer pvc, dyer plastike, dyer alumini, dyer duralumini, dritare duralumini imitim druri, dritare plastike me hark, dritare PVC, dritare rrethore duralumini, grila horizontale, grila persiane, kangjella inoksi, porta me palosje, porta xhami, tenda dielli, etj. Kompania ofron shërbime të tjera edhe pas shitjes së produktit si:
Transport dhe montim.
Servisim dhe mbikëqyrje sipas rregullores.
Ndërhyrje të shpejtë në rast problemesh.
Firma është njohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhon. Kompania ju ofron të gjitha llojet e dyerve me modele dhe sipas porosive.
-Serioziteti në punë, shpejtësia, korrektësia, arsyeshmëria në çmime, mundësitë tekniko-teknologjike, kapacitetet prodhuese, niveli profesional i stafit punues, menaxhimi bashkëkohor, cilësia e materialeve të njohura botërore, janë sinonim Altini Duralumin.

Shërbime

Dritare duralumini me imitim druri
Dritare duralumini me imitim druri
Dritare plastike me hark
Dritare plastike me hark
Dritare plastike, PVC
Dritare plastike, PVC
Dritare rrethore duralumini
Dritare rrethore duralumini
Dyer plastike PVC
Dyer plastike PVC
Fasada alumini
Fasada alumini
Fasada xhami
Fasada xhami
Grila horizontale
Grila horizontale
Grrila persiane
Grrila persiane
Kangjella inoksi te brendshme
Kangjella inoksi te brendshme
Konstruksione metalike dhe fasada
Konstruksione metalike dhe fasada
Porta me palosje
Porta me palosje
Porta xhami
Porta xhami
Prodhim dritaresh plastike
Prodhim dritaresh plastike
Punime me alumin termik
Punime me alumin termik
Punime dritaresh duralumini
Punime dritaresh duralumini
Punime kangjellash alumini
Punime kangjellash alumini
Punime kangjellash inoksi
Punime kangjellash inoksi
Qepena
Qepena
Tenda dielli
Tenda dielli
Punime fasade xhami dhe dritare PVC
Punime fasade xhami dhe dritare PVC
Dritare dhe dyer PVC
Dritare dhe dyer PVC
Dyer dhe dritare per vila
Dyer dhe dritare per vila
Dyer te jashtme per shtepi
Dyer te jashtme per shtepi
Grila persiane
Grila persiane

Katalogu

Katalog Altin Shkalla (PVC & Duralumin)

Historiku

Altini Duralumin është themeluar që në vitin 1997 me seli kryesore në Tiranë. Firma merret me punime duralumini të të gjitha llojeve duke filluar nga porta, grila, qepena, fasada, dyer dritare plastike, alumini, etj. Makineritë e prodhimit të Altini Duralumin kanë ardhur duke u perfeksionuar referuar teknologjisë më të fundit gjermane. Reparti i punës është vendosur në një punishte moderne që ka hapsirat e nevojshme dhe një staf të kualifikuar në këtë fushë.  Klientët e  Altini Duralumin përfitojnë nga një mbështetje kompetente, prej këshillave të produktit në ekspozitën e firmës. Kujdesi maksimal dhe i vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi i kërkesave dhe dëshirave të tij, është një prej synimeve kryesore të kompanisë.

Punë të kryera

Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1418465941
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1423666846
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1423666867
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763005
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763020
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763041
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763057
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763073
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763088
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763176
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1448624111
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1448624129
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1448624147
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1461398321
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1461398339
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285927
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285938
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285947
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285965
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285994
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474286011
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484838823
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839207
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839217
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839227
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839236
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839246
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058061
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058077
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058099
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058111
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058123
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058145
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058160
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058177
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058209
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1505375703
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1505375714
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017504
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017720
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017730
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017739
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017748
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017760
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017768
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017780
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017788

Certifikime

Hilti Albania Certifikime Iso 9001

Partnere

Altini Duralumin Partner 1Altini Duralumin Partner 2

Video