Secondary Adv

Tenda Ozuni

Adresa:Rruga Muhamed Gjollesha, perballe institutit te fiskultures, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tenda Ozuni shpk eshte një kompani me një eksperiencë shumëvjecare ne ndërtimin e tendave të diellit, të kalcetove, shitjes me shumicë, e pakicë, ndërtimin e konstruksioneve metalike dhe druri për, kalceto, gazebo, etj. Tenda dielli Ozuni ka një eksperiencë prej 11 vitesh në fushën e montimit të tendave dhe kjo ka bërë që kompania të jetë lider montimin e tendave me një shtrirje në të gjithë tregun vendas. Gjatë gjithë këtyre viteve korrektësia dhe cilësia beri që firma të shtrije aktivitetin e saj në gjithe territorin shqiptar. Sot për sot, të gjitha produktet e kësaj kompanie,gjenden kudo nëpër Shqipëri. Stafi i kualifikuar ju garanton besueshmëri dhe cilësi. Tenda Ozuni mbulon montimin e tendave në të gjithe territorin e Shqiperisë, janë krijuar grupe pune të specializuar që bejnë të mundur këtë shërbim në kohë reale. Kompania operon ne tregun shqiptar me shërbim të kulturuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci pfofesionale.