Secondary Adv

Burock Cement Board

Adresa:Vore-Rinas Km3 Tirane -Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Burock Cement Board është fabrika më e madhe dhe e vetme e prodhimit të pllakave të Gipsit Cimentato Burock në treg. Kompania është furnizuesi i vetëm i magazinave qëndrore në të gjithë Shqipërinë për kompanitë në fushën e ndërtimit e të gipsit. Burock Cement Board ka pika shitje nga Shkodra e deri në Sarandë. Burock Cement Board është një pllakë e veshur nga të dy anët me rrjetë fibër glass 125gr/m2 me përmabajtje polisteroli, cimento portland, materiale të lehtësuara dhe me dimensione 2000mm x 1200mm x 12,5 mm, pesha 15kg/m2. Teknologjia e pllakave Cimentato BUROCK vendos rregulla të reja për krijimin dhe konstruksionin e objekteve. BUROCK Cement Board i ofron arkitektëve dhe përpunuesve një alternativë cilësore me vlera të larta dhe më ekonomike në krahasim me mënyrat konstruktive të mëparshme.

Çfarë ofron

Burock Cement Board ofron pllaka cimentato dhe gipsi të cilat gjejnë perdorim në forma të ndryshme të mureve të jashtme, tavane të jashtme, rinovimin e fasadave dhe shumëllojshmerine e projekteve të vecanta për jashtë.

Burock Cement Board është një material ndërtimi me jetëgjatësi të lartë që formon një sipërfaqe solide dhe të thatë të qëndrueshme nga ndikimi i kushteve atmosferike si era, shiu dhe bora. Burock Cement Board është një pllake ideale si mbajtëse suvaje për muret e jashtme si mënyrë ndërtimi me ajrim ose e veshur direkt.

Avantazhet e Burock Cement Board janë:
-Një avantazh domethënës në fushën e teknologjisë së pllakave cimentato është qendrueshmëria nga uji, e padepërtueshme dhe nuk thermohet.
- Rezistente nga lagështia dhe kushtet atmosferike .
-E qëndrueshme nga ndryshimet ngrirje-shkrirje.
-Konstruksion stabel dhe jetëgjatë me cimento portland.
-E qëndrueshme nga përkuljet dhe goditjet.
-Material i sigurt dhe higjenik jo i djegshëm.

Montimi: Temperatura e materialit dhe ambjentit nuk duhet të jenë nen +5*C, materialet për trajtim ( primer) dhe shtresa nuk duhet të konsumohen nën +5*c.

Prerja: Vizatohet me laps dhe vizore mbi pllakë forma e dëshiruar. Pllaka thyet përgjatë brinjes së prerë dhe pritet me thike rrjeta e anës së prapme. Në rast se kërkohen brinjë të prera me sipërfaqe të lëmuar prerja kryhet me sharrë.

Instalimi me vida: Nuk nevojitet asnjë parashpim Burock cement board fiksohet në konstruksion me vida. Gjate montimit pllaka cimentato duhet të shtrihen mbi konstruksion, distanca ndërmjet vidave ≤250mm distanca nga skajet ≥ 15 mm. Duhet rrespektuar një fugë ndërmjet pllakave 3-5 mm. Konstruksioni mbrohet nga kushtet atmosferike, duke mbushur të gjitha fugat me stuko. Më pas duhet të vendoset shirit fugë mbulues (10cm), në mes të të gjitha fugave.Kokat e vidave stukohen me stukon.

Tulla te lehta termoizoluese(Burock Lightweight block)

Shërbime

Dekorime fasadash
Dekorime fasadash
Veshje tavanesh te varura
Veshje tavanesh te varura
Veshje objektesh
Veshje objektesh
Veshje me pllake cementato
Veshje me pllake cementato
Veshje konstruksionesh metalike
Veshje konstruksionesh metalike
Veshje fasadash
Veshje fasadash
Veshje fasadash per pallate
Veshje fasadash per pallate
Veshje cementato per avllia
Veshje cementato per avllia
Tulla cImentato me shumic
Tulla cImentato me shumic
Tulla cementato Translucente
Tulla cementato Translucente
Tregtim pllakash gipsi
Tregtim pllakash gipsi
Tregtim pllakash cementato
Tregtim pllakash cementato
Punime fasadash cemetato
Punime fasadash cemetato
Pllaka gipsi per fasada
Pllaka gipsi per fasada
Pllaka gipsi me shumice
Pllaka gipsi me shumice
Pllaka gipsi me pakice
Pllaka gipsi me pakice
Konsulence per veshje fasadash
Konsulence per veshje fasadash
Fasade gipsi
Fasade gipsi
Fasada gipsi per lokale
Fasada gipsi per lokale
Pllaka cimentato per fasade te brendshme
Pllaka cimentato per fasade te brendshme
Pllaka cimentato per sisteme kapot
Pllaka cimentato per sisteme kapot
Punime me pllake cimentato
Punime me pllake cimentato
Pllaka cimentato per izolim fasade
Pllaka cimentato per izolim fasade
Pllaka cimentato kunder lageshtires
Pllaka cimentato kunder lageshtires

Historiku

Burock Cement Board zhvillon aktivitetin që nga viti 2007 në prodhimin e pllakave të gipsit cimentato me përmasat 200cm x120cm x 1.2cm = 2.4m2 pllaka. Me peshë 34kg, pllaka është e veshur nga te dyja anet me rrjetë fibër glass 125gr/m2. E pa djegeshme, kundra lagështirës, rezistente ndaj kushteve atmosferike dhe tepër e lehtë në punim.  Burock Cement Board  është një fabrikë moderne e prodhimit të pllakave cimentato dhe të gipsit. Kompania ka kryer gjatë gjithë këtyre viteve punime pothuajse në të gjithë territorin Shqiptar. Punime të cilat kanë bërë që Burock Cement Board të fitojë besimin tek klientët si një kontraktor që realizon punime cilësore e në kohë. Bashkëpunimi me partnerë vendas si GipsFrut, Breshanaj Dekor dhe të huaj si Durock, ka rritur emrin e kompanisë në sektorin e ndërtimit.

Punë të kryera

Dyqan Eagle, ALbtelekom
Dyqan Eagle, ALbtelekom
Delta Hotel autostrada Durres-Tirane
Delta Hotel autostrada Durres-Tirane
Bar Cartier ne Durres
Bar Cartier ne Durres
Tid Tower
Tid Tower
Rezidenca Libeskind
Rezidenca Libeskind
Objekt ne Tirane
Objekt ne Tirane
Objekt i ndertuar ne Dhermi
Objekt i ndertuar ne Dhermi
Marquess Bar ne Currila Durres
Marquess Bar ne Currila Durres
Karburant Kastrati
Karburant Kastrati
Burock Cement Board1438007276
Burock Cement Board1438007305
Burock Cement Board1438007329
Burock Cement Board1476960120
Burock Cement Board1476960137
Burock Cement Board1476960145
Burock Cement Board1476960154
Burock Cement Board1476960162
Burock Cement Board1509623048
Burock Cement Board1509623058
Burock Cement Board1509623174
Burock Cement Board1509623182
Burock Cement Board1509623193
Burock Cement Board1509623202
Burock Cement Board1509623211

Partnere

DUROCKBreshanaj DekorGipsFrut

Certifikime

Pune ne proces