Secondary Adv

Dimax Albania

Adresa:Gjergj Legisi, Laprake, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Dimax Albania Shpk vjen në tregun vendas si një filial i kompanisë DIMAX në Greqi.Dimax i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve me  performancë të lartë ne sektorin e presionit te larte hydraulik. Baza jonë e konsumatorëve ekonomike është dëshmi e reputacionit te një kompanie që po përparon në risi të projektimit duke përdorur teknika të përparuara të prodhimit të cilat janë fituar me vitet e eksperiencës.Ne kemi një gamë të madhe të produkteve standarde dhe të bërë me porosi e cila ka siguri dhe inxhinieri precize  ne cilësi.

 

Për shkak të rolit shumë të rëndësishëm që luanë, Dimax është i angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të fuqishme të konsumatorëve  ndërtuar mbi një bazë të përsosmërisë.Nga produktet ne prodhim të shërbimit tonë të dedikuar konsumatorëve dhe mbështetje, ne e dimë se çfarë është e rëndësishme për ju

 

Paralelisht me rritjen e saj tregtuese dhe prodhuese, rëndësi e veçantë i jepet edhe zhvillimit të brendshëm të shoqërisë, në mënyrë që ajo të përfaqësojë një mjedis modern, miqësor dhe prodhues profesional që respekton, rrit dhe përmirëson njerëzit e saj. Ne zgjedhim të jemi:
•    Një entitet  ekonomik fitimprurës për të gjithë bashkëpunëtorët tanë, të brendshëm dhe të jashtëm.
•    Partner i përgjegjshëm shoqeror, që respekton mjedisin e vet fizik dhe social.

Çfarë ofron

Kompania  Dimax Albania shpk operon në Shqipëri në fushën e Eksport - import dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve hidraulike, tuba te presioneve te ndryshme, kondicioneri, kubine, grupi i timonit, tubo lengje ushqimore, tubo per thithje, presa hidraulike.Mbeshtjellese; Mbeshtetese tubash; Rekorde per presion te larte; Interlock; Inoksi; Rekorde kondicioneri; Reduksione brryli; TI; Tapa; Rondele; Bashkues metrik ermeto; Rekorde per matjen e presionit; Manometra; Rekodre per presion te ulet; Rekorde per tub frenash; Pajisje ajeri; Fasheta; Pajisje hidraulike; Pompa;  Pajisje kavosh; Makina lavazhi; Pistoleta karburanti, gomisteri; Makineri presimi; Prerje dhe pastrim tubash per makineri presimi etj. Të gjitha produktet e Dimax Albania shpk janë të certifikuara sipas standardit të cilësisë ISO 9001:2000.

Shërbime

Aksesore te ndryshem
Aksesore te ndryshem
Pajisje dhe pompa hidraulike
Pajisje dhe pompa hidraulike
Pajisje industriale
Pajisje industriale
Pajisje kondicioneresh
Pajisje kondicioneresh
Pajisje profesionale te presionit
Pajisje profesionale te presionit
Produkte te presionit te larte hidraulik
Produkte te presionit te larte hidraulik
Tuba presioni te te gjitha llojeve
Tuba presioni te te gjitha llojeve
Pika e shitjes te pjeseve te presionit
Pika e shitjes te pjeseve te presionit
Tuba mbeshtjelles
Tuba mbeshtjelles
Tuba kondicioneresh
Tuba kondicioneresh
Tapa
Tapa
Rekorderi per presion te larte
Rekorderi per presion te larte
Rekorde per presion te ulet
Rekorde per presion te ulet
Rekorde per presion te larte interlock
Rekorde per presion te larte interlock
Rekorde inoxi per presion te larte
Rekorde inoxi per presion te larte
Reduksione brryl Ti
Reduksione brryl Ti
Bashkues metrik ermeto
Bashkues metrik ermeto
Rekorde per tub frenash
Rekorde per tub frenash
Rekorde kondicioneresh
Rekorde kondicioneresh
Rekorde per matjen e presionit
Rekorde per matjen e presionit
Pistoleta karburanti
Pistoleta karburanti
Manometer
Manometer
Komlok
Komlok
Fasheta shtrenguesa
Fasheta shtrenguesa
Pajisje
Pajisje

Katalogu

Katalog Dimax Albania

Historiku

Dimax Albania shpk operon në tregun Shqipëtar ,tashmë prej disa vitesh si filial i kompanisë nënë  DIMAX - D. TSOUKATOS & CO Greqi. Objekti i aktivitetit të kompanisë ka të bëjë më tregtimin me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve të materialeve e pajisjeve të ndërtimit. Qëllimi i Dimax Albania shpk është që të bëhet një kompani me bazë në të gjitha vendet e Evropës, duke ofruar zgjidhje të shpejtë, të besueshme dhe ekonomike për të gjitha materialet hidraulike. Paralelisht me rritjen e saj tregtuese dhe prodhuese, rëndesi e vecantë i jepet edhe zhvillimit të brendshëm të shoqërisë, në mënyre që ajo të përfaqesojë një mjedis modern, miqësor dhe prodhues profesional qe respekton, rrit dhe permireson njerezit e saj. Kompania ka si qëllim që të zgjedhë të jetë:

•Një entitet ekonomik fitimprures për të gjithë bashkepunetoret, të brendshëm dhe të jashtëm.

•Partner i përgjegjshëm shoqëror, që respekton mjedisin e vet fizik dhe social.

Partnere

AlfaGommaFinn Powermost

Certifikime