Hidrosistem

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

HIDRO-SISTEM shpk është themeluar në vitin 2005 me seli Fier, me qëllim importin dhe montimin e sistemeve hidraulike, ngrohje-ftohje dhe paneleve diellore, duke u mbeshtetur në një eksperiencë 15 vjecare në GREQI. Bazuar në eksperienën e marrë në Greqi, me një staf të kualifikuar, shërbimin, korrektësinë si dhe produktet cilësore që kompania importon nga Greqia, Italia,Gjermania, HIDRO-SISTEM shpk, sot është një ndër kompanitë më të mëdha në tregun Shqiptar. Duke zgjeruar aktivitetin e saj kompania HIDRO-SISTEM, ka shtuar ne gamën e produkteve te saj, linjën e sistemeve hidrosanitare.

    

Çfarë ofron

Kompania Hidrosistem shpk ofron produkte të certifikuara sipas standarteve ndërkombëtare. Tek Hidro sistem shpk do të gjeni:

 

-Materiale Hidraulike Fresibla; Kaseta metalike dhe aksesore; Kolektore dhe aksesore; Kondravalvula; Ngjitësa te ndryshem dhe vegla pune; Rakorderi bronxi me filete; Saracineska; Tubo bakri TALOS; Tubo dhe rakorderi 6×10 – FASOPLAST; Tubo dhe rakorderi Pex; Tubo dhe rakorderi Pex-Al-Pex; Tubo dhe rakorderi PPR – FASOPLAST; Tubo dhe rakorderi shkarkimi PVC – FASOPLAST; Tubo dhe rakorderi shkarkimi PP – FASOPLAST; Veshje tubosh Vidoflex.

 

-Energji Diellore Aksesore; Boliere; Dushe Elektrik ELCO; Panele Diellore, etj.

 

-Ngrohje Kaldaja; Aksesore; Kaldaja gazi; Kaldaja gazi murore; Kaldaja me bersi; Kaldaja me dru; Kaldaja me pellet; Kaldaja nafte; Sobe me Pellet; Oxhake; Oxhake me ajer; Oxhake me uje; Sobe me dru; Radiatore; Radiatore alumini; Radiatore banje; Radiatore tip panel.

 

-Sisteme Ngrohje & Ftohje Ngrohje – Ftohje Technibel; Aksesore per sisteme ngrohje-ftohje; Chiller ngrohje – ftohje; Fun-Coil; Kondicionere murale; Kondicionere toksore; Kondicionere tavanore; Kondicionere kasete, etj.

 

-Hidrosanitare Mobilje dhe hidrosanitare; Aksesore te ndryshem; Aksesore tualeti; Kabina dushi; Grupe dushi; Kaseta inoksi; Mobilje banje; Pasqyra banje, korridori; Pllaka dushi; Sete porcelani; Sete porcelani NERO CERAMICA; Vaska dushi, etj.

Shërbime

Aksesore banje
Aksesore banje
Aksesore gazi
Aksesore gazi
Boliere kaldaje
Boliere kaldaje
Dushe elektrike
Dushe elektrike
Ene zgjerimi
Ene zgjerimi
Flitra uji
Flitra uji
Kabina dushi
Kabina dushi
Kaseta metalike dhe plastike
Kaseta metalike dhe plastike
Kaseta shkarkimi inkaso TECE
Kaseta shkarkimi inkaso TECE
Kolektore, gozhde dhe fasheta
Kolektore, gozhde dhe fasheta
Kondicionere Argo Clima
Kondicionere Argo Clima
Lavapjata
Lavapjata
Mbledhes lageshtie
Mbledhes lageshtie
Mishelatore
Mishelatore
Mobilje banje
Mobilje banje
Panele diellore
Panele diellore
Pllaka dushi
Pllaka dushi
Pompa nxehtesie Ferrolin
Pompa nxehtesie Ferrolin
Pompa uji dhe qarkullimi
Pompa uji dhe qarkullimi
Radiator alumini dhe aksesore
Radiator alumini dhe aksesore
Radiator celiku dhe aksesore
Radiator celiku dhe aksesore
Rakorderi bronxi me filete
Rakorderi bronxi me filete
Saracineska
Saracineska
Sete porcelanesh
Sete porcelanesh
Silikone dhe ngjitesa
Silikone dhe ngjitesa
Tubo dhe rakorderi gazi
Tubo dhe rakorderi gazi
Tubo dhe rakorderi PPR
Tubo dhe rakorderi PPR
Tubo dhe rakorderi shkarkimi PVC
Tubo dhe rakorderi shkarkimi PVC
Veshje izoluese
Veshje izoluese
Bolier Ferroli
Bolier Ferroli
Brucator me pellet Ferroli Sun P N
Brucator me pellet Ferroli Sun P N
Chiller Ferroli RMA2
Chiller Ferroli RMA2
Fan Coil
Fan Coil
Gjenerator termik TP3 Cond
Gjenerator termik TP3 Cond
Kaldaja me pellet Ferroli
Kaldaja me pellet Ferroli
Kaldaja tokesore me nafte
Kaldaja tokesore me nafte
Kondicionere multisplit Ferroli
Kondicionere multisplit Ferroli
Kondicionere mural monosplit Ferroli
Kondicionere mural monosplit Ferroli
Pult per kaldaje Ferroli
Pult per kaldaje Ferroli
Radiatore per kaldaje Ferroli P
Radiatore per kaldaje Ferroli P

Katalogu

Katalog Hidrosistem
Katalog Hidrosistem

Punë të kryera

Hidrosistem1414576504
Hidrosistem1414576513
Hidrosistem1414576522
Hidrosistem1414576536
Hidrosistem1414576543
Hidrosistem1414576551
Hotel Paradise
Hotel Paradise
Hotel Palma
Hotel Palma
Europa Grand Resort
Europa Grand Resort
Castle Park Berat Albania
Castle Park Berat Albania
Kaldaje per ngrohje shkolle
Kaldaje per ngrohje shkolle
Panele diellore 300 litrosh
Panele diellore 300 litrosh
Panele diellore Hidrotherm me 3 pasqyra
Panele diellore Hidrotherm me 3 pasqyra
Valona konstruksion
Valona konstruksion
Hidrosistem1527776225
Hidrosistem1527776241
Hidrosistem1527776255

Certifikime

Hilti Albania Certifikime Iso 9001Hidrosistem shpk Certifikime KIWA

Partnere

FerroliWiloxaakopAPEtechnibel-logo_NordicaFasoplastFARElcoBonomIapeargo climaazzurracherbrosheliothermikiidrosanitaria bonomiloxealoepmikhsolin sa

Video

Video

Filiale

EKSPOZITA FIER:

Adresa:
Rruga “SHEN LEONARDO MURIALDO”, Sheq i Vogel, Fier

Tel: +355 034 501 245 ; +355 69 86 64 155

Email: ekspozita.fr@hidrosistem.al

 

DYQANI TIRANE:

Adresa
: Rruga “TEODOR KEKO”, Unaza e Re, Tirane

Tel: +355 044 505 863 ; +355 69 81 05 001

Email: ekspozita.tr@hidrosistem.al