Secondary Adv

Inox

Adresa:Unaza e Re, pallati Astirit prane Deutch Color, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Inox Shpk operon në tregun shqipëtar prej disa vitesh në fushën e projektimit të kangjellave me një kompozim klasik dhe modern, çdo gjë sipas dëshirës tuaj.Inox shpk ka realizuar projekte si në struktura të vogla private ashtu edhe në ndërtesa shumëkateshe dhe qendra tregtare. Ajo cfarë e karakterizon më shumë kompaninë janë: Cilësia, shpejtësia dhe efikasiteti.

Çfarë ofron

Kompania Inox ofron në treg një gamë të gjërë produktesh inoksi. Të realizuara në një mënyrë mjeshtërore duke përdorur e kombinuar profilet e bukura të inoxit, me drurin dhe xhamin. Kangjella inoxi për shtëpi, vila, apartamente, taraca etj. Ku kombinohet inoksi me drurin dhe xhamin, profilet dhe tubat, duke u përshtatur shkëlqyeshëm me ambientin dhe të rezistueshme ndaj deformimeve, gërvishtjeve dhe ndryshkjes. Kangjella inoksi: rezistencë, cilësi dhe çmime konkuruese. Me produktet inoks, ju jo vetem do realizoni një strukturë efikase, por do i jepni dhe një pamje moderne dhe bashkohore. Sistemet më të lira të kangjellave. Shpenzoni pak kohë per ti mirmbajtur dhe shumë kohë për t’i shijuar.

Shërbime

Fasada ballkoni me xham
Fasada ballkoni me xham
Kangjella inoxi dhe xhami
Kangjella inoxi dhe xhami
Parmake inoxi me xham
Parmake inoxi me xham
Parmake me spidera
Parmake me spidera
Prapeta me shufra inoksi
Prapeta me shufra inoksi
Shkalle xhami me inox
Shkalle xhami me inox
Tenda xhami
Tenda xhami
Veshje ballkoni  me xham dhe inox
Veshje ballkoni me xham dhe inox
Veshje me xham
Veshje me xham
Veshje shkallesh me xham dhe inox
Veshje shkallesh me xham dhe inox

Punë të kryera

Expo Dear
Expo Dear
KMY
KMY
QTO Elbasan
QTO Elbasan
QTU
QTU
TEG
TEG
Shkallet tek Xibraku
Shkallet tek Xibraku