Secondary Adv

Lala Lifts

Adresa:Rruga Prokop Mima, Pallati Kika 1, Nr 2

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Lala Lifts është specializuar në ndërtim ashensorësh të rinj,(projektim, montim, certifikim), riparime dhe modernizime të ashensorëve të vjetër dhe në mirëmbajtje. Kompania ushtron aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë. Ofrojnë shërbime të kualifikuara dhe me standarde europiane, shumëllojshmëri për çdo ambient.