Secondary Adv

Teknosald Vjen

Adresa:Autostrada Tirane –Durres Km.30, Durres, Albana

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Teknosald Vjen shpk operon ne tregun Shqipetar prej disa vitesh me seli qendrore ne Rashbull, Durres. Kompania ofron makineri industriale te reja dhe te perdorura si: saldatrice profesionale te te gjitha llojeve me elektrode, me argon, me tel, etj; Tranxh, piegatrice, torno, freze, trapano; Pjese kembimi, konsumi dhe asistence te vazhdueshme per cdo produkt.