Secondary Adv

Bushpepa

Adresa:Bulevardi Blu, perballe shkolles Ibrahim Rugova, Kamez, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Tenda Dielli Bushpepa operon ne tregun Shqipetar prej 15 vitesh me aktivitet ne fushen e prodhimit dhe montimit te tendave të të gjitha llojeve. Kompania ofron te klientët korrektësi, garanci, seriozitet në punë dhe produkte te tilla si: tenda dielli, druri, punime metalike dhe grila të të gjitha llojeve. Tenda Bushpepa ofron një gamë të gjere copash dhe sisteme tendash, duke u bere e veçante ne llojin e vet ne fushen e tendave te diellit.