Secondary Adv

Endriol

Adresa:Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Endriol shpk me aktivitet komercial 18 vjeçar e krijuar në Elbasan dhe Tiranë nga z. Ferdinand Gjata në vitin 1992, dhe si perfaqësues eksluziv Polin, si një nga fabrikat më të njohura në bote me një gamë të gjerë paisjesh industriale dhe artixhanale si psh: Furra buke, pastiçerie, picerie, biskoterie dhe të gjithë akseksorët plotësues të përpunimit të brumrave, me shërbime kunsulence dhe garanci, asistencë elektro-mekanike me eksperiencë dhe si protagonist të karakterit professional dhe korrekt, me shërbime në klientel serioze në nivel kombëtar, në të gjithë Shqipërinë dhe në rajon, Kosovë dhe Maqedoni.