Secondary Adv

Sphinx Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Sphinx Sh.p.k është një kompani rajonale tregtare dhe këshilluese e cila ofron një sërë shërbimesh dhe produktesh. Sphinx zhvillon nje strategji rigoroze dhe te strukturuar duke filluar nga hartimi i projekteve, vendosjen e synimeve dhe informacionit te produkteve nepermjet negocjimit i kontrates, zhvillimin e analizes dhe eksplorimit te mundesive për të kënaqur konsumatorin. Sphinx ofron një zgjidhje të shërbimeve globale. Njohja e saj është shprehur në disa sektorë të teknologjisë së lartë si Mbrojtja, Policia, Siguria, Aeroportet, Energjia, Telekomunikacioni dhe Infrastruktura dhe Teknologjitë e Informacionit.

Per keto arsye Sphinx iu ofron partnereve te saj:
-    Aftesine e saj per gjetjen e produkteve dhe implementimin e projekteve.
-    Eksperiencen ne tregjet lokale.
-    Njohurite e saj mbi kushtet lokale dhe procedurat specifike  ne Shqiperi ne te cilat pajisjet ose sistemet e dhena duhen instaluar dhe/ose perdorur.
-    Ekspertizen e saj ne sektoret e teknologjise se larte.
-    Kontaktet e saj me kompanite lokale nese ajo kerkohet.

Per te kenaqur nevojat e klientit, Sphinx siguron sherbim te plote
-    Projekte te perfunduara plotesisht (Turn key projects).
-    Trajnim dhe asistence teknike.
-    Promovim te klienteve dhe mbeshtetjen e tyre.
-    Sigurimin e pjeseve te kembimit dhe sherbimet e mirembajtjes.  
-    Asistence teknike ne partneritet me kompanite dhe konsulence me klientet.
-    Menaxhim te nevojave te klienteve.
Mbrojtja e industrive hi-tech dhe duke mbajtja e marredhenieve te privilegjuara me vendimmarresit, kjo eshte ambicia qe drejton ekipin Sphinx ne permbushjen e dëshirave dhe kërkesave te klienteve tane.

Çfarë ofron

Access control

Keto sistemte ofrojnë produkte të kontrollit të hyrjes për aplikacione që variojnë nga sistemet e vogla me disa dyer deri ne sistemet e medha per ndërmarrje, të cilat përmbajnë mijëra pika hyrëse.

Sphinx ofron lexues kartash, lexues të tastierës, lexues Bluetooth, lexues RFID dhe lexues biometrikë të gjurmëve të gishtave kryesisht për qëllime të kontrollit të hyrjes dhe matjen e hyrjeve dhe daljeve. Lexuesit mund të përdoren gjithashtu në aplikacione të tjera që kërkojnë identifikim biometrike të tilla si pagesa, skemat e besnikërisë së klientit, bankomat etj.

 

Sisteme Hyrje Audio dhe Video

Elita e dizajnit. Me një numër të madh të produkteve që garojnë dhe japin çmimin për "Çmimin e Çmimeve", prodhuesi është në një evolucion dhe revolucion të pafund. Vazhdimi dhe përmirësimi i bëjnë pajisjet më efikase, të thjeshta për t'u instaluar, më të fuqishme, te përfunduara me persosmeri, të besueshme dhe të lehta për t'u integruar në mjedisin tuaj. Këto pajisje miqësore për sigurinë dhe komoditetin për ndërtesat, kompanitë ose vila private, ofrojnë një vlerë të shtuar për të kënaqur pritjet e investitorëve dhe përdoruesve.

 

Sisteme barriere dhe Turnstiles

Sphinx ofron një gamë të gjerë sistemesh penguese. Ne furnizojmë parkimin, industrinë dhe zgjidhjet urbane duke përfshirë barrierat e sigurisë, bllokuesit e rrugëve, shtyllat e sigurisë, shtyllat statike, turnstiles së bashku me kontrollin e hyrjeve dhe sistemet e mbledhjes së të ardhurave.

 

Kabllo, bateri dhe lidhesa

Sphinx ofron një gamë të gjerë të kabllove të sigurisë dhe aksesorëve të kualitetit të lartë për ndërhyrje alarmi, alarm zjarri, CCTV, të dhëna kabujsh. Të gjithë kabllot, bateritë dhe lidhësit prodhohen në përputhje me standardet evropiane.

 

Mbrojtje dhe Kontrolli Kufitar


Optronic: Imagjinatori termik dhe dylbi multifunksionale

Telekomunikimet e Siguruara: Nga transaksioni i siguruar në internet për të siguruar VoiP, nga telefoni i siguruar me tel për të siguruar zgjidhje Fax ose telefon GSM,

 

Kontrolli i klimes

Sphinx ofron një gamë të gjerë të zgjidhjeve të monitorimit të klimes duke i lejuar përdoruesit përfundimtar të kontrollojë dhe të shmangë dëmtimet e shkaktuara nga rrjedhja e ujit, temperaturat ekstreme, lagështia e papërshtatshme dhe dështimi i rrymës.

Rrjedhja e gazit metanor është jashtëzakonisht e rrezikshme dhe nuk ka erë që nuk mund të zbulohet nga njerëzit, përveç rasteve kur pasojat e tij të rënda bëhen të dukshme edhe kur ato thithen në përqëndrime të vogla. Sphinx ofron një nga teknologjitë më bashkëkohore të ndërtimit, bazuar në sensorë gjysmëpërçues cilësorë më të lartë, të aftë për të ofruar nivele të larta besueshmërie dhe saktësie. Për të garantuar siguri efektive, detektor i rrjedhjes së gazit duhet të kombinohet me një valvul solenoid që mund të ndërpresë rrjedhën e gazit kur ka një alarm.

 

Zgjidhja me Sinjale Dixhitale

Çdo treg mund të gjejë terminalet e prezantimit për shkak të gamës sonë të gjerë të ekraneve transparente të projektimit:

Terminali: Një dizajn unik, shkëlqimi teknik do të shfaqë informacionin tuaj në një mënyrë që është e garantuar për të tërhequr vëmendjen - madje edhe në një mjedis të ndritshëm.

Prezantuesi: i plotë, fleksibël, i lëvizshëm, Prezantuesi është një sistem prezantimi me software opsional kontrollues.

Dyqani: Signage Digital tranparente që paraqet informacion dhe prezantime në një vend shitjeje.

Shenjat: Fasadat e jetesës. Sistemi nuk tregon fotografitë e projektuara nga një projektor. Një motiv fiks është I vendosur në ekran.

Kontrolli i prekjes: Informacioni, ndërveprimi, imagjinata - kjo është bërë e mundur duke kombinuar teknologjinë transparente të projeksionit dhe kontrollin me prekje.

 

Drone dhe Zgjidhje me Drone

Sphinx gjithashtu ofron zgjidhje për profesionistët e sigurisë dhe mbikëqyrjes. Të dobishme për brigada të zjarreve, zbatimit të ligjit, inxhinierisë civile, energjisë dhe transportit, avionët tanë profesional ofrojnë mbështetje ideale përmes industrisë, sigurisë dhe mbikëqyrjes, por edhe sektorëve të emergjencës. Dronët mund të vijnë me kamera me imazhe termike dhe / ose me HD.

 

Zgjidhjet e daljes emergjente

Zgjidhjet e GfS shërbejnë për grupe të ndryshme të konsumatorëve duke përfshirë dyqanet e shitjes me pakicë, spitalet, azilet, teatrot, muzetë, hotelet, çerdhet etj. Çdo aplikacion dhe secili klient është i ndryshëm. Prandaj GfS ofron zgjidhje të pavarura, si dhe zgjidhje shumë të integruara me kontroll qendror. Të gjitha zgjidhjet e GfS janë të lehta për t'u instaluar dhe ruajtur. Për të përfunduar panelin e zjarrit, Sphinx propozon një gamë mbresëlënëse të pajisjeve dhe aksesorëve që plotësojnë të gjitha standardet dhe direktivat kryesore ndërkombëtare duke hulumtuar vazhdimisht teknologjitë e reja që ndihmojnë në dhënien e zgjidhjeve më të mira për zbulimin e zjarrit

 

Zbulimi dhe mbrojtja nga zjarri

Sphinx ofron një gamë të gjerë produktesh të dizajnuara për të shpëtuar jetën dhe për të mbrojtur pronën nga rreziku i zjarrit. Të gjithe produktet janë prodhuar sipas standardeve më të larta dhe ato përmbushin të gjitha standardet dhe direktivat kryesore ndërkombëtare. Nga sistemet e thjeshta në ato më komplekse duke përfshirë sistemin e alarmit të zërit, Sphinx harton dhe zbaton dhe mirëmban sistemet që respektojnë angazhimet e veta drejt çertifikimeve dhe politikave të prodhuesve.

 

Zgjidhjet per kohën e lire

Sistemi ynë i mbylljes ofron kontroll fleksibël dhe funksional të hyrjes me një zgjedhje të gjerë të software-it të menaxhimit të plotë dhe të lehtë për t'u përdorur. Projektuar për të punuar në një mjedis wireless, kështu që nuk kabllime në ndërtesë që reduktojnë koston e instalimit.
Sistemi i menaxhimit lejon akses kufizues për të autorizuar punonjësit, ndërsa mysafirët mbeten të lirë nga lëvizjet e tyre.

 

IT

Nëse keni nevojë për një problem të thjeshtë për kompjuter, ose koha e tij për të përmirësuar rrjetin tuaj, Sphinx ka një zgjidhje për të përmbushur nevojat tuaja. Ne kemi një njohuri të fuqishme të zgjidhjeve te software dhe hardware për çdo rrjet të madhësisë. Pa marrë parasysh se cili eshte profesioni juaj, një rrjet efikas dhe i besueshëm është shtylla kurrizore që siguron integrim të qetë të të gjitha operacioneve të biznesit tuaj. Hapi i parë drejt realizimit të këtij qëllimi është një analizë më e thellë e nevojave tuaja të biznesit. Ekspertët tanë të rrjetit merren me përvojën tonë të kombinuar për t'u ulur me ju dhe për të përcaktuar se çfarë lloj rrjeti do t'i përshtatet më së miri veprimeve tuaja të përditshme. Prej atje, ne mobilizojmë ekspertizën tonë për të hartuar dhe instaluar një zgjidhje të rrjetit me porosi që do të përmbushë kërkesat tuaja të tanishme dhe të ardhshme.

 

Ndërhyrje - Instrusio

Produktet tona plotësojnë të gjitha nevojat e tregjeve të sigurisë elektronike, duke përfshirë sektorët Residencial, tregtim dhe Banking, si dhe zgjidhje për bizneset e vogla dhe të mëdha. Organizatat me shumë faqe dhe aplikime të sigurisë së lartë kanë marrë përmasat e sistemeve tona të alarmit.
Ne bëjmë çmos për të siguruar që ekipet tona të shitjes ofrojnë një shërbim efikas komercial dhe teknik të përshtatur për nevojat tuaja.

 

Adresat Publike dhe sisteme konference

Konferencat vijnë në të gjitha formave dhe madhësive; për fat të mirë, ashtu edhe gamën Sphinx të sistemeve të Konferencës. Nga takimet jozyrtare intime, në konferenca të mëdha multi-gjuhësore me mijëra delegatë, sistemet e Sphinx i bëjnë njerëzit të bashkëveprojnë dhe komunikojnë në mënyrë efektive dhe në një mënyrë që i përshtatet të gjithëve.

 

Kartat dhe Kartat smart

 

Karta gërvishtëse: karta që përmban një ose më shumë pjesë të mbuluara në një mbulesë që mund të gërvishtet për të zbuluar të dhënat e shtypura nën to.

Kartat Magnetic me Tracking: lloji i kartelës që mund të ruajë të dhënat duke modifikuar magnetizmin e grimcave magnetike me bazë hekuri në një brez të materialit magnetik në kartë.

Karta SIM: Një kartë SIM përmban numrin unik të serialit, numrin ndërkombëtar unik të përdoruesit te celularit (IMSI), informacionin e përkohshëm të lidhur me rrjetin lokal (gjithashtu ID të përkohshëm lokal që i është lëshuar përdoruesit) një listë të shërbimeve që ka përdoruesi dhe dy fjalëkalime (PIN për përdorim të zakonshëm dhe PUK për zhbllokimin).

Kartat e zgjuara: Kartat mikroprocesore ose Smart Cards përmbajnë një kompjuter të tërë me një procesor (CPU), RAM, ROM dhe EEPROM. Kartat e zgjuara ofrojnë një kapacitet të lartë magazinimi. Kartat e zgjuara ofrojnë siguri dhe mbrojtje shumë më të lartë.

 

Sistemet e telefonisë

 


Kur është fjala për shkathtësi, komoditet dhe zgjerim, sistemet PBX "Business Class" tona nuk lënë asgjë për të dëshiruar. Vite më vonë, ju ende do të jeni në gjendje të zgjeroni fushëveprimin e funksioneve siç kërkohet. Ne mund të ofrojmë një gamë të gjerë të telefonave fiks, sistemeve mobile, sistemeve të menaxhimit dhe aksesorëve.

 

Menaxhimi i Kohës dhe Pjesëmarrjes - Ora dhe Shfaqja e saj

Nga menaxhimi i punonjësve, vetësherbimi i punonjësve, menaxhimi i mungesës, kontrolli jashtë orarit për raportimin në kohë reale dhe listën e pagave, zgjidhjet e kompanise sone do të plotësojnë kërkesat tuaja, pavarësisht nga biznesi juaj (shërbimet financiare, shitja me pakicë, prodhimi, qeveria, arsimi, shëndeti, etj) Sphinx shpërndan një gamë të gjerë të orëve nga shpërndarja e kohës në orën dixhitale.

 

Sistemet e Mbikqyrjes Video

Sphinx siguron sisteme analoge dhe video dixhtale dhe perberes te tyre duke përfshirë pajisjet për aplikacione të specializuara dhe sisteme të verifikimit të transaksioneve financiare te vogla dhe te medha. Video Security është një botë komplekse ku konsumatorët në përgjithësi janë të humbur në mes të të gjitha tipareve të saj (IP, Analogue, Markat e Produktit, Llojet e Kamera, Sistemet e Regjistrimit, Software, Integrimi i Sistemit). Në Sphinx, ne e bëjmë të lehtë duke siguruar që klientët tanë të kenë informacionin e duhur. Sphinx ndihmon në koordinimin dhe menaxhimin e të gjitha detyrave interaktive të palëve të treta që përfshijnë sistemin tuaj të menaxhimit të sigurisë. Menaxherët tanë të Projektit marrin një rol proaktiv dhe punojnë me të gjitha palët për të parashikuar që sistemi i drejtë dhe korrekt është propozuar, furnizuar, zbatuar, testuar dhe porositur.

Partnere

sphinx-partnere-01sphinx-partnere-02sphinx-partnere-03sphinx-partnere-04sphinx-partnere-05sphinx-partnere-06sphinx-partnere-07sphinx-partnere-08sphinx-partnere-09sphinx-partnere-10sphinx-partnere-11sphinx-partnere-12sphinx-partnere-13sphinx-partnere-14sphinx-partnere-15sphinx-partnere-16sphinx-partnere-17sphinx-partnere-18

Certifikime