Secondary Adv

ELITE

Adresa:Marikaj-Vore, Km 20, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Elite Ndricues & Hidrosanitare operon në tregun e materialeve hidrosanitare dhe ndricuesve që prej vitit 2006. Duke u bazuar në filozofinë STIL, INOVACION, KREATIVITET, TRADITE DHE DIZAJN. ELITE shpk beson se suksesi afatgjatë varet nga aftësia për të përmbushur kërkesat , nevojat e shprehura dhe të nënkuptuara të klientit. Për të arritur këtë qëllim kompania jonë  ka sjellë në treg produkte me cilësi të lartë dhe shërbim korrekt ndaj klientëve. Produktet që kjo kompani sjell në treg janë të markave presigjioze europiane. Me cmimet me konkurruese në treg si dhe me devotshmërinë dhe përkushtimin e vazhdueshëm ndihmojmë klientët tanë dhe veten që të rritemi cdo ditë e më shumë. 

Çfarë ofron

Tek Elite Ndricues & Hidrosanitare do të gjeni:

1.    Ndricues

2.    Hidrosanitare
-Gabina dushi xhami
-Sete porcelani
-Vaska me hidromasazh
-Rubineteri & Aksesore tualeti
-Mobilje tualeti

Specifikim per aksesoret
Aksesor Italian të një cilësie të lartë me profil në accaio dhe brass  I kombinuar perfekt me kristalin transparent ose satinat vijnë për konsumatorin në ngjyra të ndryshme duke filluar nga tendencat e fundit e arteve antike, bronz, chrome i kombinuar me gold që janë produktet elitare dhe duke vazhduar me ngjyren gri me shkëlqim dhe opak , pa lënë pas të zezën dhe të bardhën opake. Nëse nuk dëshironi të prishni imazhin e pllakave të tualetit tuaj që e keni dekoruar sipas shijes mund të përdorni  aksesoret  "stand by", të gjithë në një piantane të vetme ose aksesorët me ngjitje për koleksione të përcaktuara.

Shërbime

Abazhure per bare, restorante
Abazhure per bare, restorante
Ndricuesa modern per sallon
Ndricuesa modern per sallon
Ndricuesa te varur klasik
Ndricuesa te varur klasik
Ndricuesa te varur neoklasik
Ndricuesa te varur neoklasik
Ndricuesa per shtepi
Ndricuesa per shtepi
Rubinete klasik
Rubinete klasik
Gabina dushi te gatshme
Gabina dushi te gatshme
Arredim modern tualeti
Arredim modern tualeti
Aksesore per banjo
Aksesore per banjo
Aksesore mbajtes per tualet
Aksesore mbajtes per tualet
Vaska moderne
Vaska moderne
Vaska
Vaska
Set mobiljesh per banjo
Set mobiljesh per banjo
Sauna me avull
Sauna me avull
Rubineta italian per tualet
Rubineta italian per tualet
Paisje hidrosanitare me kapje ne mur
Paisje hidrosanitare me kapje ne mur
Mobilje moderne per tualet
Mobilje moderne per tualet
Mobilje luksoze per tualet
Mobilje luksoze per tualet
Mobilje klasike per banjo
Mobilje klasike per banjo
Hidrosanitre italiane
Hidrosanitre italiane

Katalogu

Katalog ELITE
Katalog ELITE

Punë të kryera

ELITE1493366630
ELITE1493366638
ELITE1493366647
ELITE1493366655
ELITE1493366663
ELITE1493366670
ELITE1493366678
ELITE1493366687
ELITE1493366695

Partnere

azzurra-elitebianchirtm-rubinetorion-leuch

Video