Secondary Adv

Real A&B

Adresa: Berxulle,Autostrada Tirane-Durres, Tirana,Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

    

Objekti i aktivitetit të shoqërisë REAL AB shpk, përbëhet nga një shesh i madh industrial me sipërfaqe rreth 9,000 m2 dhe me sipërfaqe ndërtimi prej rreth 3,750 m2.
Brenda objektit janë të instaluara këto linja prodhimi:
Linja e prerjes së llamarinës.
Dy linja të avalzhimit të llamarinës.
Dy linja të profilimit .
Dy linja të paketimit të tubave.
Linja e prodhimit të profileve të kartonxhezit.
Linjë  për prodhimin e qepenave (automatike digitale).

Disa nga pikat e forta të firmës REAL A&B  për të përballuar konkurencën mund të përmendim:
Linjat e prodhimit është me një teknologji të re të përparuar.
Prodhim cilësor i garantuar me normativa CE, kontroll rigoroz i cilësisë.
Dalja në treg me cmim shumë konkurues.
Eksperiencë të gjatë pune në prodhim dhe tregëtim.
Njohje e mirë e tregut tëe produkteve metalike përkatës.
Krijimin e një rrjeti të fuqishëm shpërndarje.
Korrektësi dhe reagim të shpejtë përsa i përket vërejtjeve për shërbimin dhe kushteve të pagesës së partnerëve në këtë lloj biznesi.
Firmë e njohur dhe me një imazh shumë të mirë në tërë tregun vendas.
Fleksibiliteti i gjërë në prodhim.

Çfarë ofron

     

Kompania Real AB shpk realizon prodhimin e profileve të ndryshme metalike, të lyera e të mbushura me poliuretan që përdoren për garazhe vilash, shtëpish e dyqanesh.
Produktet e firmës Real A&B kanë një përdorim mjaft të gjërë, ato përdoren kryesisht në ndërtimin e:
Garazheve te makinave
Garazhe vilash
Garazhe shtepish
Garazhe dyqanesh
Ne garazhet e supermerkatove.
Prodhimin e grilave te ndryshme


Theksojmë këtu se ato do të përdoren gjërësisht edhe për ndërtimin e grilave për garazhet ekzistuese, cilësia e shumë prej tyre le për të dëshiruar në shumë drejtime. Produktet kryesore të fabrikes do të jenë profilet metalike të mbushura me poliuretan, shumë cilësore dhe që përmbushin standartet e BE-së. Tregëtimi i këtyre produkteve do të bëhet i shoqëruar edhe me aksesorët përkatës të domosdoshëm për prodhimin e grilave metalike. 

Shërbime

Panele per porta te cilesise te larte
Panele per porta te cilesise te larte
Qepena me rrjete
Qepena me rrjete
Profile te ndryshme per porta dhe qepena
Profile te ndryshme per porta dhe qepena
Profile gipsi
Profile gipsi
Prodhim profile gipsi
Prodhim profile gipsi
Tregti profile gipsi
Tregti profile gipsi
Profile metali
Profile metali
Profile metalike
Profile metalike
Profile te ndryshme per porta automatike
Profile te ndryshme per porta automatike
Qepena per dyqane
Qepena per dyqane
Qepena tubolare
Qepena tubolare
Aksesore per qepena
Aksesore per qepena
Prodhim dyer te blinduara
Prodhim dyer te blinduara
Kanceleto
Kanceleto
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Porta industriale per servise
Porta industriale per servise
Dyer emergjence
Dyer emergjence
Motorra per porta automatike
Motorra per porta automatike
Porte garazhi
Porte garazhi
Porta per garazh makinash
Porta per garazh makinash
Porta garazhesh
Porta garazhesh
Porta industriale per kapanone
Porta industriale per kapanone
Porta industriale
Porta industriale
Montim portash industriale
Montim portash industriale
Mirembajtje portash automatike
Mirembajtje portash automatike
Qepena garazhi
Qepena garazhi
Porta te tejdukshme
Porta te tejdukshme
Porta industriale me xham
Porta industriale me xham
Prodhim dhe montim portash industriale
Prodhim dhe montim portash industriale
Transport te materialeve
Transport te materialeve

Katalogu

Katalog Real A&B
Katalog Real A&B

Historiku

Shoqëria REAL AB shpk është një shoqëri tërësisht private e formës ligjore shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e krijuar në vitin 1994 me vendim të Gjykatës së Rrethit të Tiranës Nr. 7826, datë 29.12.1994 si person juridik dhe si Shoqëri me Përgjegjësi të kufizuar. Shoqëria ka dy ortake me pjesë të barabarta dhe konkretisht Z.Bujar SANXHAKU dhe Albert SANXHAKU. Administrator i shoqërisë është Z. Bujar SANXHAKU. Fillimisht aktiviteti kryesor i kompanisë ka qënë prodhimi i produkteve të përpunimit të duralumineve. Me kalimin e viteve, me mjetet financiare të vetë firmës, kreu investime të ndryshme për blerjen e makinerive e paisjeve për prodhimin e produkteve metalike prej llamarine të zezë e të zinkuar. Sot ajo është e përqëndruar kryesisht në prodhimin dhe tregëtimin e tubave dhe profileve prej xingato dhe celiku, prodhimin e llamarinave të zeza dhe zingato të prerë në dimensione të ndryshme, llamarinave trapezoidale si dhe aksesorëve të zinguar të formave e dimensioneve të ndryshme.

Punë të kryera

Tregu Ushqimor Tirane
Tregu Ushqimor Tirane
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Kompleksi Lura Gjiri i Lalzit
Kompleksi Lura Gjiri i Lalzit
SGS Vore
SGS Vore
Real A&B1415884994
Real A&B1415885004
Real A&B1415885012
Real A&B1415885020
Real A&B1415885027

Partnere

sidmaitalpannelliinterstockgaposaautomatismosbitroselastromflexiforceduna-corradinif.i.a.slampreMeccanica RossiMetallurgica Luigi

Teknologjia

       

     

Certifikime

      

Filiale

Adresa: Ish shkolla e partise,Tirana,Albania
Mob: +355684060051
Tel: +355 42256567
Fax: +355 42235276
E-mail: info@real-ab.al

 

Adresa: Zona Industriale, Lushnje,Albania
Tel: +3556835225593
E-mail: info@real-ab.al