Secondary Adv

Romier

Adresa:Rruga Plepa Km 1, Durres, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Romier shpk prodhon shtepi druri, mobilje te ndryshme dhe dyer te brendeshme. Tregton mermere dhe granite, gure dekorativ, travertina, tulla, hekur, cimento dhe gjithcka qe ju nevoijitet per te ndertuar dhe zbukuruar shtepine tuaj.