Secondary Adv

Tenda Vangjeli

Adresa:Rruga Teodor Keko, 200 m para karburant Kastrati, nga fabrika e miellit, Unaza e re, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Tenda Vangjeli ka filluar aktivitetin e tij në Greqi që nga vitit 1994. Kompania është e përqëndruar në prodhimin, shpërndarje dhe montimin e tendave, të të gjitha llojeve,  në bashkëpunim me kompanitë më të njohura. Tenda Vangjeli ofron fleksibël të përpiktë dhe të besueshëm, plotëson nevojat e arkitektëve, dhe të klientëve privatë. Dhe si e tillë kompania ofron te klientet, korrektesi, garanci dhe seriozitet në punë. Kompania Tenda Vangjeli është e vecantë në fushën e tendave të diellit sepse operon në tregun shqiptar me shërbim të kulturuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale. Tenda të të gjitha llojeve me copa të gomuara Gjermane dhe me garanci 10 vjecare.

Çfarë ofron

Tenda Vangjeli ofron tenda dielli të të gjitha llojeve të realizuara me mjeshtëri, sipas kërkesave specifike të klientit.  Me produkte të prodhuara, për një jetë të gjatë, funksionalitetit të lartë, përdorim të lehtë dhe për më shumë komoditet. Kompania realizon edhe punime të ndryshme druri për cati edhe veranda me materiale cilësore, transport dhe montim të tendave.
Tek Tenda Vangjeli do të gjeni:
•    Tende dielli me krahe
•    Tenda dielli me konstruksion metalik   
•    Cadra per lokale
•    Tenda dielli me thurje   
•    Tenda dielli per bare
•    Tenda dielli per dyqane   
•    Tenda dielli per oborre   
•    Tenda dielli per veranda
•    Tenda dielli speciale                        
•    Tenda per verande   
•    Tenda per lavazhe   
•    Tende dielli te hapura

Shërbime

Cadra per lokale
Cadra per lokale
Konstruksion per tenda
Konstruksion per tenda
Tenda dielli me konstruksion metalik
Tenda dielli me konstruksion metalik
Tenda dielli me thurje
Tenda dielli me thurje
Tenda dielli per bare
Tenda dielli per bare
Tenda dielli per dyqane
Tenda dielli per dyqane
Tenda dielli per oborre
Tenda dielli per oborre
Tenda dielli per veranda
Tenda dielli per veranda
Tenda dielli speciale
Tenda dielli speciale
Tenda dielli
Tenda dielli
Tenda pe verande
Tenda pe verande
Tenda per lavazhe
Tenda per lavazhe
Tende dielli e hapur
Tende dielli e hapur
Tende dielli moderne
Tende dielli moderne
Tenda lokali me thurje
Tenda lokali me thurje
Tenda dielli rrethore
Tenda dielli rrethore
Tenda dielli per markete
Tenda dielli per markete
Tenda dielli me krah per lokale
Tenda dielli me krah per lokale
Tenda dielli per verande shtepie
Tenda dielli per verande shtepie
Strehe dielli per mure
Strehe dielli per mure
tenda dielli kapotino per ballkone
tenda dielli kapotino per ballkone
Tenda per pishina
Tenda per pishina
Tenda dielli per biznese
Tenda dielli per biznese
Tenda dielli per bar kafe
Tenda dielli per bar kafe
Tenda dielli per ballkone pallatesh
Tenda dielli per ballkone pallatesh
Tenda elektrike per veranda lokali
Tenda elektrike per veranda lokali
Tenda fikse per lokale
Tenda fikse per lokale
Tenda kupole
Tenda kupole
Tenda me krahe per lokale
Tenda me krahe per lokale
Tenda per shtepi private
Tenda per shtepi private

Punë të kryera

Tenda Vangjeli1436528442
Tenda Vangjeli1436528449
Tenda Vangjeli1436528457
Tenda Vangjeli1436528465
Tenda Vangjeli1436528473
Tenda Vangjeli1436528482
Tenda Vangjeli1453975562
Tenda Vangjeli1453975583
Tenda Vangjeli1453975596
Tenda Vangjeli1453975608
Tenda Vangjeli1460705342
Tenda Vangjeli1460705370
Tenda Vangjeli1475492270
Tenda Vangjeli1475492282
Tenda Vangjeli1475492291
Tenda Vangjeli1475492310
Tenda Vangjeli1475492331
Tenda Vangjeli1475492340
Bar ATIKA
Bar ATIKA
Old bazar
Old bazar
Tenda Vangjeli1520599631
Tenda Vangjeli1520599649
Tenda Vangjeli1520599670
Tenda Vangjeli1520599689
Tenda Vangjeli1520599736
Tenda Vangjeli1520599753
Tenda Vangjeli1520599769