Secondary Adv

MPA-1

Adresa:Rruga Fortuzi, 90/1, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

MPA-1 shpk vjen ne tregun vendas me 13 vjet eksperience ne mobilimin e banjes me pajisje dhe aksesore te prodhimit bashkekohor te fabrikave me te njohura Italiane. Firma ofron gjithcka si : Sanitare, rubineteri, aksesore, mobilje, vaska dhe kabina dushi.