Secondary Adv

Tenda Nuraj

Adresa:Rruga Nacionale Fier-Patos, Fier Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tenda Dielli Nuraj operon ne tregun Shqipetar prej disa vitesh me qender ne qytetin e Fierit. Firma ofron tenda dielli te te gjitha llojeve. Cilesi e garantuar. Sherbim dhe montim i shpejte.