Secondary Adv

Almex

Adresa:Rruga e Durresit, nr. 31 - 1001 Tirane - Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Almex nder vite ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambiente biznesi te arreduara nga Almex. Gama e produkteve te ofruar nga Almex ne tregun shqipetare, bazuar ne design, confort dhe cilesi, ka sjelle suksesin dhe jetegjatesine e biznesit te klienteve tane. Almex i ka dedikuar kënaqësisë se shijuarit te jetes në shtëpi, me dizajn dhe tendencat e fundit ne mobilim: Misioni i Almex është që të ofrojë cilesine maksimale ne harmoni te plote me dizajnin me të ri ne interior. Ekzotika dhe relaksi ne ambientet e plazheve sjelle ne perfeksion nga eksperienca shumevjecare e Almex.