Secondary Adv

Henkel Albania

Adresa:Kompleksi Halili, Nd.64, AP 36, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Henkel eshte themeluar qe ne vitin 1984, kompania eshte zgjeruar pothuajse ne te globin, perfshire ketu edhe Shqiperine me nje perfaqesi. Henkel Albania vjen ne tregun venadas si nje filial i kompanise nene. Henkel ofron nje game te gjere adezivesh dhe ngjitesish per prerje te ndryshme ne industri, elektronike, metalurgji, etj.