Secondary Adv

Majo Plast

Adresa:Autostrada Tirane–Durres,Km 14 Vore,Tiranë, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tenda Dielli Majo Plast operon ne tregun vendas me nje eksperience te gjate ne tregtimin e tendave te diellit, tenda per kamiona dhe aksesore tendash me shumice dhe pakice. Firma shet tenda dielli per dyqane, per bare, per restorane, tenda dielli te personalizuara, per hotele, mushama, tenda mushamaje, aksesore per mushama dhe paisje, tenda dielli gjenerike dhe nje game te gjere artikujsh te tjere.