Secondary Adv

Eka Ceramic

Adresa:Rruga Zenel Bastari, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Eka Ceramic operon ne tregun vendas tashme me një eksperience 20 vjecare ne tregtimin e pllakave spanjolle te qeramikes. Eka Ceramic ju ofron pllakat dhe materialet me te mira qe gjenden ne treg te markave me prestigjoze Spanjolle.