Secondary Adv

JN Arrendamenti

Adresa:Rruga Frosina Plaku, 21 Dhjetori, ndermjet Hotel Mondial dhe Ing. Se Ndertimit, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

JN Arrendamenti ju ofron pajisje per bare dhe restorante, konsulence , projektime, asistence, gjithcka qe ju nevojitet per te bere realitet deshirat dhe ambiciet e juaja, eksperienca e gjate ne treg eshte garancia me e mire. Tek JN Arrendamenti do te gjeni nje game te larmishme produktesh te tilla si pasjisje per bare, restorante, pasticeri, akullore, lavanteri, etj. Firma ofron edhe asistence teknike te metejshme per cdo produkt te shitur.