Dajti Construction

Adresa:Rruga e Kavajes, Ish Misto Mame, Tirane, Albania
Tel: +355 42 232 121
Fax: +355 42 232 121    Dajti Construction, Rafte per pesha të lehta,Rafte per portapaleta,Frigorifer supermarketi,Manekina, Garderoba, Kosha karroca per supermarkete,
Cel: +355 67 20 70 282
Cel: +355 69 20 96 282
E-mail: info@dajti-construxion.com
Web: www.daiti-contruxion.com
Pershkrimi
Dajti Construction operon në treg si lider në arredimin e dyqaneve,marketeve dhe magazinave tuaja. Rafte Italiane të cilësisë së lartë së bashku me produkte të tjera për të arreduar cdo hapsirë të Dyqanit , Magazinës , Boutique , arkives tuaj. Importon dhe eksporton tregti me shumicë dhe pakice të konstruksioneve metalike.  Dajti Construxion bën studime si dhe projektime të kryera në programe tre dimensionale dhe në AutoCad për ti ofruar klientëve një pamje sa më të përafërt me projektin e zbatuar. Bashkëpunon me kompanitë me te mira italiane me produkte të certifikuara sipas standarteve europiane.
Cfare ofron
Dajti Construction  ju ofron shërbim të kompletuar duke konceptuar arredimin e dyqaneve,marketeve dhe magazinave tuaja që në fillim si një vepër arti. Projektimi edhe dizajnimi me progarme kompjuterike,larmia e produkteve ju ofrohen klientëve të cilët zgjedhin sipas preferencave të tyre produktet. Kompania ju shërben në cdo hap deri në përfundimin total të arredimit si edhe asistencë të mëtejshme në cdo kohë. Konceptim, Projektim, Zhgjedhje të artikujve, materialeve, aksesorë nga më të larmishmit; Ofron gjithashtu edhe transportin dhe montimin e pajisjeve sipas regullave teknike duke qënë gjithmonë pranë jush.
Produkte / Sherbime
Dajti Construction_Rafte për pesha të lehta
Rafte per pesha

të lehta
Dajti Construction_Rafte për portapaleta
Rafte per
portapaleta
Raft per pesha te renda Dajti Construction
Raft per pesha
te renda
Dajti Construction_Farmaci
Farmaci
Dajti Construction_Bancho casa
Bancho casa
Dajti Construction Kosha dhe Karroca
Kosha
Karroca
Rafte vere Dajti Construction
Raft kantine
Dajti Construction_Raft buke
Raft buke
Dajti Construction_Frigorifere
Frigorifere
Rafte per arshivim Dajti Construction
Rafte per arshivim
Dajti Construction_Garderobe
Garderobe
Dajti Construction_Tavolina dhe elemente per zyra
Tavolina dhe
elemente per zyra
Dajti Construction_Butik
 Butik
Dajti Construction Manekina
Manekina
Dajti Construction _Kozmetike
Kozmetike
Historiku
Dajti Construction është themeluar në vitin 1999 dhe ka një eksperience prej 14 vitesh në Shqiperi.Operon ne treg si lider në punimin e rafteve për markete,dyqane,magazina,bibloteka dhe zyrat tuaja. Ofron gjithmonë më të mirën për ju me produkte cilësore.
Filiale
1.Tirane tek Unaza e Re ; Cel:+355 067 20 40 614
2.Durres Plazh ; Cel: +355 69 20 55 127
3.Elbasan (rotondoja  tek lulet) ; Cel:+355 69 20 76 831
4.Vlore Ish N.T.A.N ; Cel: +355 68 20 35 726
Pune te kryera
Dyqani Sportiv REEBOK
Dyqan Sportiv
Gjergji Computers
Show Room Kompjuterash
DYQAN KEPUCESH
Dyqan kepucesh
DEPO VETERNIK
Depo
Dyqani Pelinku
Butik
Dyqan sportiv ADIDAS
Dyqan sportiv
COTONELLA
Butik veshjesh
American Style
Butik veshjesh
Supermarketi ONE STOP
Supermarkete
Kompania
Dajti Construction
 
 
 
 
 

Copyright © 2014 ACP | Albanian Construction Portal. All Rights Reserved.