Kaldaja

Adresa: Rr.”Mikpritja Durrsake”Lgj. 14 Shkozet,Durres Albania
Tel: +355 522 64 081
Fax: +355 522 64 857
Cel: +355 68 20 51 621
E-mail: kaldaja@yahoo.com
Web: www.dr-kaldaja.com
Nipt: K01403503B
Pershkrimi
Kaldaja sh.a ka nje eksperience mbi 40 vjecare ne fushen e metal mekanikes , dhe prej 15 vitesh operon si firme teresisht private ne kete treg.Eksperienca e gjate, fuqia punetore e kualifikuar , organizimi , jane faktoret qe kane siguruar realizimin e nje produkti cilesor dhe ekonomik. Sot Kaldaja sh.a perfaqeson industrine metal perpunuese Shqipetare ne tregun vendas dhe te huaj me produkte eksporti.Me nje shtrirje prej 8000 m2 dhe e plotesuar me te gjitha pajisjet e perpunimit te metaleve : Kalandra, Presa , Piegatrce, Torneri , Banko Plazem , dhe nje magazine te pasur me materiale , kompania jone ka nje kapacitet qe arrin deri ne 100 ton prodhime ne muaj.
Cfare ofron
Kaldaja ofron punime te karpenterise metalike - Kapanone industriale, struktura te ndryshme , realizimi i cdo projekti sipas kerkeses se klienteve, - Depozita dhe tanke te kapaciteteve te ndryshme (5 - 13 000 m3) , nentokesore dhe mbitokesore - Sillose , struktura metalike sipas kerkesave te impianteve industriale - Kembyes nxehtesie dhe ene nen presion etj. - Kallepe dhe forma metalike per struktura betoni.
Produkte / Sherbime
acp.al produkte Kaldaja_0009_13786
Konstruksione metalike
acp.al produkte Kaldaja_0008_Depo karburanti
Depo karburanti
acp.al produkte Kaldaja_0007_Depozita Inoksi
Depozita Inoksi
acp.al produkte Kaldaja_0006_Depozita Nentokesore  (1)
Depozita nentokesore
acp.al produkte Kaldaja_0005_Karpenteri e Lehte
Karpenteri e Lehte
acp.al produkte Kaldaja_0004_Kasaforme Betoni
Kasaforme Betoni
acp.al produkte Kaldaja_0003_Pike Karburanti
Pika karburanti
acp.al produkte Kaldaja_0002_Struktura Metalike
Struktura Metalike
acp.al produkte Kaldaja_0001_Shkembyes Nxehtesie
Shkembyes Nxehtesie
acp.al produkte Kaldaja_0000_Untitled
Pika karburanti
Pune te kryera
acp.al Pune te kryera Kaldaja_0002_Petroleum-tanks
Porto Romano
acp.al Pune te kryera Kaldaja_0001_007.Kukes_Square1_large
Aeroporti i Kukesit
acp.al Pune te kryera Kaldaja_0000_527191_10150996672776813_1704871945_n
Portit te Durresit
Kompania
Kaldaja
 
 
 
 
 

Copyright © 2014 ACP | Albanian Construction Portal. All Rights Reserved.