Secondary Adv

Prezantohet sot projekti perfundimtar i Rruges se Arbrit

Prezantohet sot projekti i rrugës së Arbrit. Lajmi është dhënë nga Kryeministri Rama pas mbledhje së qeverisë së zhvilluar në Dibër, ku ndër të tjetra evidentoi edhe rëndësinë që sjell ndërtimi i saj jo vetëm për zonë por edhe për të gjithë vendin.

 

“Vlen të theksohen se do te bëjmë prezantimin projektit përfundimtar të Rrugës së Arbrit, tashmë që është zgjedhur edhe kompania Ministria e Infrastrukturës është në diskutim dhe në negociata për firmosjen përfundimtare të kontratës, duke garantuar kështu financimin dhe mos ndërprerjen deri në fund të punimeve, të cilën për 27 vite me radhe e premtuan dhe e harruan, ndaj ky është një zotim madhor për një aks që nuk i takon thjesht Dibrës”, tha Rama.


Me te lexuarat