Secondary Adv

Rrjet te ri ujesjellesi per dy lagje te Tiranes

Dy lagje në Tiranë do të kenë tashmë rrjet të ri ujësjellësi duke marrë zgjidhje dhe furnizimi me ujë të pijshëm. 

 

Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë për një lidhje të re ujësjellësi për furnizimin e disa pallateve në rrugën “Qazim Vathi” pranë zonës së rrugës Bardhyl. Kjo lidhje e re do të bëjë të mundur rritjen e sasisë së furnizimit me ujë për banorët e pallateve që kanë akses direkt me linjën kryesore. Gjithashtu, i është dhënë fund problematikës së njoftuar në rrugën “Nazmi Rushiti”. Stafi i UKT-së, ndërhyri menjëherë për riparimin e defektit të banorëve të zonës duke bërë që linja rifilloi furnizimin normal me ujë në një kohë shumë të shkurtër./Top Channel


Me te lexuarat