Secondary Adv

Rehabilitim i aksit Durres-Shijak, rindertim segmentit Fushe-Kruje-Milot-Morine

Share on Google+

Një tjetër aks i rëndësishëm rrugor në vend i cili do t’i nënshtrohet rehabilitimit është edhe aksi Durrës-Shijak.

 

Pas mbledhjes së qeverisë mbajtur në Durrës, Kryeministri Edi Rama tha se “do kryhet rehabilitimi i rrugës Durrës-Shijak, që është një tjetër segment shumë problematik”. Gjithashtu, Kryeministri tha se procesit të ndërhyrjes do i nënshtrohet edhe segmenti Fushë-Krujë-Milot-Morinë dhe vendosjen e mbikalimeve në aksin rrugor Thumanë-Milot./ata 


Më të lexuarat