Secondary Adv

Vijon puna per Fushe Kruje -Thumane: Eshte realizuar 48 per qind e punimeve

Share on Google+

Vijojnë punimet për aksin rrugor Fushë Krujë-Thumanë, ku deri më tani janë realizuar 48 për qind e ndërhyrjeve.

 

Ky aks lidh Mamurrasin, Laçin, superstradën Lezhë – Shkodër dhe Rrugën e Kombit dhe do të ulë ndjeshëm trafikun e rënduar në superstradën Fushë Krujë – Shkodër. Gjithashtu do të lehtësojë aksesin në shërbime e tregje për 50 mijë banorë të kësaj zone. 

 

Investimi po zbatohet nga Fondi Shqiptari Zhvillimit për llogari të qeverisë shqiptare në kuadër të programit “Rehabilitimit të Rrugëve Prioritare”./SCAN


Më të lexuarat