Secondary Adv

Shkoder-Murriqan: Transformimi i 12 km rruge te rindertuar

Share on Google+

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video në Facebook, ku tregon ndryshimin që ka pësuar rruga Shkodër-Murriqan pas shtrimit. 

 

Rama thekson se 12 km e rindërtuar i kanë ndryshuar tërësisht pamjen këtij aksi. “Mirëmëngjes dhe me këto pamje nga 12 kilometrat e rindërtuara tërësisht të rrugës Shkodër-Murriqan, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama në Facebook.   


Më të lexuarat